Dairis Bertāns vēl negūst punktus savā NBA karjerā (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns otrdien savā karjeras otrajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē punktus neguva, viņa pārstāvētajai Ņūorleānas "Pelicans" komandai ciešot zaudējumu.

"Pelicans" savā laukumā ar rezultātu 113:130 (23:23, 25:33, 41:45, 24:29) piekāpās Milvoki "Bucks" komandai, ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Vecākais no brāļiem Bertāniem šajā mačā laukumā pavadīja septiņas minūtes un 33 sekundes, kuru laikā aizmeta garām divus tālmetienus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Pelicans" ar viņu laukumā ielaida par vienu punktu vairāk nekā iemeta.

Kā ziņots, arī karjeras pirmajā NBA mačā Bertānam bija pieticīgs spēles laiks, kurā viņš pie punktiem netika.

Otrdienas mačā "Pelicans" komandā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Džūliuss Rendls, 21 punkts un 12 atlēkušās bumbas bija Entonijam Deivisam, bet 14 punkti, 15 bumbas zem groziem un 11 rezultatīvas piespēles - Elfrīdam Peitonam.

Uzvarētājiem 24 punktus iemeta grieķis Jannis Adetokunbo, bet 23 punkti bija Krisam Midltonam.

"Pelicans" tikai pirmajā puslaikā spēja izrādīt pretestību "Bucks" vienībai, spēle otro daļu atrodoties iedzinējos. Bertāns spēlēja puslaiku nogalēs, katrā no tām aizmetot garām pa vienam "trejacim".

"Pelicans" ar 30 uzvarām 70 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 12.vietu, kamēr "Bucks" ar 51 panākumu 68 cīņās ir Austrumu konferences un visas līgas līderes.

Ņūorleānas vienība nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Portlendas "Trail Blazers".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu