Nedēļas nogalē izgaismos platāko ūdenskritumu Eiropā – Ventas rumbu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ventas rumba.
Ventas rumba. Foto: Publicitātes foto

Tikai divus vakarus – 15. un 16. martā Kuldīgā ar unikālu gaismas šovu tiks izgaismots platākais ūdenskritums Eiropā – Ventas rumba.

Ventas rumba ir viens no Kuldīgas pilsētas simboliem un lepnumiem. Vietējie iedzīvotāji zinājuši teikt, ka ūdenskritums esot bijis izgaismots arī agrāk, 1960. gados. Kopš tā laika Ventas rumba palikusi tumsā, tāpēc vēl jo vairāk šī būs unikāla iespēja Kuldīgas iedzīvotājiem un viesiem apskatīt Ventas ūdenskritumu vēl neredzētā krāšņumā.

Foto: Publicitātes foto

Ūdenskritums tiks izgaismots tikai divus vakarus, 15. un 16. martā, Kuldīgas restorānu nedēļas laikā, no plkst. 21.00 līdz 00:00, īpaši gaismas šovi paredzēti plkst. 21.00, 21.30, 22.00, 22.30, 23.00, 23.30.

Foto: Publicitāte foto

Tāpat gaismas instalācija būs skatāma arī uz Alekšupītes ūdenskrituma, kas atrodas turpat netālu no Kuldīgas senā tilta.

Paredzams, ka labākie Ventas rumbas gaismošanas skati būs vērojami no senā tilta un Ventas kreisā krasta.

Foto: Publicitātes foto

Šis nudien solās būt ideāls brīvdienu komplekts: gūstiet garšas baudījumu kādā no 12 Kuldīgas restorānu nedēļas restorāniem un kafejnīcām, vērojiet nebijušu krāšņu šovu uz platākā ūdenskrituma Eiropā un nesteidzīgi atpūtieties kādā no mājīgajām naktsmītnēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu