"Jazz" līdzjutējam par rasistiskiem izteicieniem aizliegts apmeklēt visus Jūtas arēnas pasākumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rasels Vestbruks.
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas "Jazz" paziņojusi, ka ir uzlikusi aizliegumu līdzjutējam, kurš aizvainoja "Thunder" komandas līderi Raselu Vestbruku. 

Jāpiemin, ka aizliegums ir spēkā uz visiem arēnā notiekošajiem koncertiem un pasākumiem. 

Mača laikā Vestbruks apmainījās asiem vārdiem ar kādu no tribīnē sēdošajiem pāriem.

"Zvēru pie Dieva, es tevi piedauzīšu, tevi un tavu sievu," teica Vestbruks.

Nav skaidrs, ko pāris basketbolistam teicis, bet Vestbruks apgalvo, ka viņš ticis rasistiski apvainots. "Jaunais vīrietis ar savu sievu teica man notupties ceļos, kā man tas pieklājas. Man tas ir cieņu aizskaroši. Domāju, ka tas ir rasistiski un nepieņemami. Cilvēki nāk uz spēlēm un saka sliktas lietas par mani un manu ģimeni. Vairākus gadus esmu visu darījis pareizi un nevienam pāri nedaru. Nekad neesmu iekūlies nepatikšanās vai kāvies ar līdzjutējiem," skaidroja Vestbruks.

Jūtas vienības prezidents Stīvs Starks izteicies, ka ikviens ir pelnījis spēlēt un vērot basketbolu drošā un jaukā atmosfērā. 

"Ikviens ir pelnījis iespēju spēlēt un vērot basketbolu drošā un pozitīvā vidē. Visiem ir pienākums cienīt šo spēli, taču vēl vairāk - cienīt katru cilvēku," paziņojis Starks. 

Jāpiemin, ka arī Vestbruks ir ticis sodīts ar 25 000 dolāru lielu sodu par saviem izteicieniem un draudiem.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu