Renārs Zeltiņš: Es nekad nesapratīšu vīriešus, kuri dzīvo slepenu dubulto dzīvi (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šovmenis, TV personība un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš sarunā ar žurnālu “Ieva” apsprieda ne tikai savu jauno tēva lomu, bet arī attiecības ar mīļoto sievieti Ievu. 

Renāra un sievas Ievas pirmais bērns, meitiņa Emma, nāca pasaulē 2017. gada novembrī. Pāris gredzenus mija 2017. gada jūnijā. Taču Zeltiņš bija precējies arī pirms tam. 

"Pirmoreiz apprecējos 23 gadu vecumā, pirms tam bijām draudzējušies jau piecus gadus. Bērnu mums nebija. Bet tas ir pagājis, varu pateikt tikai to, ka esmu pateicīgs par visu, kas noticis manā dzīvē. Tagad mana karstākā vēlēšanās ir nodzīvot ar Ievu līdz mūža galam, izaudzināt meitu, novecot kopā. Un ceru, ka nekad nesniegšu interviju, kurā man būs jāsaka kaut kas pretējs. Esam ar sievu to pārrunājuši, ka negribam piedzīvot tādu krīzi, no kuras netiekam ārā. Mēs cīnīsimies," stāsta Zeltiņš. 

Kā norāda šovmenis, viņaprāt, laimīgu attiecību noslēpums ir izrunāt visu, arī nepatīkamo, pat ja ļoti negribas otru sāpināt. "Ja reiz tādas domas galvā radušās, tās nekur nepazudīs tāpat vien.

Vaicāts, vai sievai var stāstīt visu, arī to, ja uz ielas iepatikusies kāda sieviete, Zeltiņš atbild noraidoši. 

"Nē, protams. Lai gan... Jāskatās pēc situācijas. Ja bija vienkārši simpātiska sieviete, tas pieder pie lietas, ka vīrietis skatās, priecājas un viņam patīk. Bet ja par kādu sievieti sāc domāt biežāk nekā pieklātos, tas jau ir bīstams signāls. Es nekad nesapratīšu vīriešus, kuri dzīvo slepenu dubulto dzīvi. Esmu godīgs šajā ziņā, es tiešām to pateiktu," tā vīrietis.       

Zeltiņš atklāja, ka savu mīlestību ar sievu sargā, apzināti veltot viens otram laiku arī divatā. "Mēs apzināti to darām: kino, muzejs, kafejnīca - vienalga, bet ir jābūt arī diviem vien. Tur gan bez atbalsta komandas būtu grūti, bet mums ir lieliskas vecmāmiņas. Mana mamma dzīvo Rīgā un daudz laika pavada ar mazmeitu pastaigās. Ievas mamma mīt Ādažos, pie viņas mazo parasti aizvedam, ja iecerēts kaut kur iziet. Labi, ka ir tāda iespēja, jo bērniņš ikdienu padara ļoti rutinētu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on  

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu