Ar suņiem drīkst! Atpūtas vietas Latvijā, kur doties kopā ar četrkājaino draugu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/Arsuni

Bieži vien, dodoties atpūsties ārpus mājām, savu četrkājaino draugu paņemt līdzi nav iespējams - daudzās kafejnīcās, restorānos un citās atpūtas vietās dzīvnieki netiek ielaisti. Taču ne visur - Rīgā un arī citur Latvijā ir vairākas vietas, kur tavs mīlulis tiks laipni uzņemts ciemos.

Lai mīluļu saimniekiem nebūtu jāpiedzīvo situācija, ka, ierodoties kādā kafejnīcā, četrkājainajam draugam durvis paliek aizvērtas, vairāki dzīvnieku saimnieki izveidojuši "dzīvniekam draudzīgo" atpūtas vietu sarakstu.

Dzīvnieku patversme un aizsardzības biedrība "Dzīvnieku draugs" piedāvā suņiem draudzīgās vietas apskatīt kartē. Tā radīta kopā ar mākslinieci Innu Koganu un viņas suni Bellu.

Šeit gan apskatāmas sunim draudzīgās vietas tikai Latvijas galvaspilsētā. Sarakstā ir teju 20 restorāni, kafejnīcas un konditorejas, kurās, dodoties baudīt kādu kafiju un kruasānu, četrkājaino mīluli droši var ņemt līdzi. 

Kartē atrodami arī skaistumkopšanas saloni, veikali, viesnīcas un galerijas.

Līdzīga karte izveidota arī mājaslapā arsuni.lv - tajā atzīmētas suņiem draudzīgas vietas visā Latvijā, turklāt tā regulāri tiek papildināta. 

Suņu saimnieki arī tiek aicināti dalīties ar saviem atradumiem ne tikai kartē, bet arī vietnē "Instagram".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suņiem draudzīga kafejnīca “Kas Dārzā” Radio ielā 1, Rīgā. Foto: @kasdarza #doglove #lovedog #suns #arsuni #withdog #doglover #dogsofinsta #dogsofinstgram #dogsfriendly #dogsofinstagram #dogstagram #dogs_of_instagram

A post shared by Ar suni ?? (@ar.suni) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu