Ar šiem labāk gredzenus nemīt! Zodiaka sliktākās sievas un vīri (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Tas, cik labs laulībā izrādīsies partneris, nav pilnībā atkarīgs no viņa Zodiaka zīmes, taču astrologi brīdina, ka ir cilvēki, ar kuriem laulības dzīve būs krietni smagāka. Par to, ar kuru zvaigznāju pārstāvjiem labāk neuzsākt kopdzīvi, vēsta portāls "Postimees".

Sliktākās Zodiaka sievas

Auns - Šīs dāmas augstu vērtē savu brīvību. No viņām sanāk labas mammas, taču ģimenes dzīve nenorisinās vien starp māti un bērnu, bet arī starp vecākiem. Auna zvaigznāja sievietes ir karstasinīgas un neprot veidot kompromisu. Viņas bieži nospiež savu partneri, kurš vienkārši nespēj turēties pretī Auna sievietes gribasspēkam.

Vērsis - Vērša zīmes sievietes nebūs labākās sievas, jo ikdienā pārlieku koncentrējas uz sevi vien - viņām vienmēr svarīgākā būs pašas laime, un tikai pēc tam – citu. Viņas nemīl vīriešus, kas cenšas viņas ierobežot, un no tādiem šīs zīmes pārstāves var aiziet pat kāzu dienā. Ar šīm dāmām ir grūti uzsākt kontaktu.

Jaunava - Ja šīs zīmes vīrieškārtas pārstāvji ir uzskatāmi par miera un nosvērtības etaloniem, ar daiļo dzimumu viss ir pretēji – šīs dāmas ir tirāniskas, kuras rūpēsies par to, lai viss ir tieši tā, kā to vēlas viņas. Jaunavas tik bieži uzstāj uz savu viedokli, līdz aizbiedē vairumu stiprā dzimuma pārstāvju. Vīrieši, kas apmāti ar Jaunavas skaistumu, bieži vien saprot, kur iekūlušies tikai tad, kad ir jau par vēlu.

Svari - Šīm dāmām vajadzīgs pārsteidzoši daudz uzmanības. Viņas bieži liek saviem vīriešiem mocīties greizsirdībā, taču pašas šādas sajūtas ne īpaši mīl. Vairums vīriešu to savā ikdienā nevēlas, tādēļ viņiem būtu kārtīgi jāpadomā pirms stāšanās laulībā ar šīs zīmes pārstāvēm. Svaru sievietes ir uzticīgas un skaistas, taču nekad neatteiksies no citu vīriešu uzmanības.

Strēlnieks - Strēlnieces ir labas sievas, tiesa, tikai laulību sākumā. Sievietes, kuras dzimušas zem šī zvaigznāja nemāk pretoties savām vēlmēm, tādēļ vīrietis bieži paliks zaudētāja lomā. Viņas ir egoistes, taču egoisms iznīcina mīlestību.

Sliktākie Zodiaka vīri

Dvīņi - Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti vieglprātīgi, kas nenāk par labu laulībai. Viņu sievā nāksies samierināties ar to, ka agrāk vai vēlāk viņas kļūs par numur divi. Pirmo vietu aizņems darbs, hobijs, vai pat cita sieviete.

Lauva - Šie ir vieni no pievilcīgākajiem Zodiaka pārstāvjiem. Viņos ir viegli iemīlēties, taču der padomāt, ja grasāties slēgt laulību – viņi bieži vien izrāda tirāniskas vai manipulatoras tieksmes. Diemžēl precīza testa šādu iezīmju konstatēšanai nav, tādēļ jārēķinās ar daļu riska.

Mežāzis - Mežāži ir klusi un noslēgti, un šīs rakstura iezīmes nekur nepazūd arī pēc gredzenu mīšanas. Bieži gadās tā, ka sieviete, kas vairākus gadus nodzīvojusi ar Mežāzi, tāpat neuzzina, kāds ir viņa patiesais raksturs. Tiesa, tas ne vienmēr ir slikti – viņi ir teicami noslēpumu glabātāji.

Ūdensvīrs - Īstākie histēriķi un manipulatori. Ar viņiem ir patīkami strādāt vai pat draudzēties, taču sievietei, kas par lauleni izvēlējusies Ūdensvīru, nebūs viegli. Jāatceras – šie vīrieši ir ar noslieci uz neuzticību.

Zivis - Lai kā arī šīs zīmes pārstāvis to nemēģinātu slēpt, viņā slēpjas smalka dvēsele. Sievai nāksies nemitīgi rūpēties par vīra pašvērtējumu, citādi viņi var sākt apciemot kādu citu. Šīs zīmes pārstāvji bieži vien ir patmīlīgi un egoistiski, kas uzliek papildus slodzi jau tā sarežģītajām attiecībām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu