Ceturtdienas horoskops: 14. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 14. martam.

AUNS - Tā vien var šķist, ka apstākļi tur pat vai sazvērējusies pret tevi, taču tas nebūt tā nebūs. Ja spēsi neļauties emocijām un paraudzīsies uz notiekošo racionāli, redzēsi, ka tavā priekšā ir tikai ikdienišķi šķēršļi.

VĒRSIS - Tev lieti noderēs praktiskā, lietišķā nostāja pret dzīvi. Pilnīgi iespējams, ka liktenis dos iespēju sakārtot ne tikai profesionālajā, bet arī privātajā jomā notiekošo, gūt lielāku skaidrību par nākotni.

DVĪŅI - Iespējams, ka šodien daudz laika veltīsi sabiedriskajām norisēm, saviesīgiem pasākumiem, jaunu kontaktu veidošanai. Apgrozoties lielākās ļaužu masās, vērīgāk sargā savu maku, telefonu!

VĒZIS - Dienas pirmā puse būs vairāk mierīga, ikdienišķa, pat nedaudz garlaicīga, bet pēcpusdiena var izrādīties patiesi dinamiska un trauksmaina. Dienas izskaņā ieteicams laicīgāk doties pie miera!

LAUVA - Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties savā organismā! Tas tev pats pateiks priekšā, kas nepieciešams, lai uzlabotos veselība, pašsajūta. Nav izslēgts, ir pienācis brīdis tikt vaļā no kāda kaitīga ieraduma.

JAUNAVA - Spēsi būt nosvērts un lietišķs arī saspringtākās situācijās. Nav izslēgts, ka radīsi iespēju paplašināt savu lietišķo kontaktu loku. Attiecībās ar mājiniekiem būsi mīļš un gādīgs.

SVARI - Ja esi saistīts ar masu medijiem, izklaides jomu, tūrismu, rēķinies, ka darba būs patiesi daudz! Tev var nākties uzņemties jaunus pienākumus, izvirzīt sev samērā izaicinošus mērķus.

SKORPIONS - Centies būt emocionāli atraisītāks, atvērtāks pret līdzgaitniekiem. Draudzīga, nepiespiesta gaisotne kolektīvā veicinās produktivitāti, palīdzēs ģenerēt jaunas biznesa idejas.

STRĒLNIEKS - Tev pēc padoma, perspektīvas idejas tālu nebūs jāmeklē. Atjautība un spēja skatīt pasauli no cita skatpunkta padarīs tevi gluži vai unikālu savā sabiedrībā. Vari iemantot jaunu pielūdzēju.

MEŽĀZIS - Aktīvi strādāsi, rūpēsies par to, lai paveiktā kvalitāte būtu nevainojama. Tavus pūliņus pamanīs un pratīs novērtēt arīdzan augstākstāvošie. Mājas dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni.

ŪDENSVĪRS - Šī nebūs vienkārša diena no psiholoģiskā viedokļa. Var rasties iekšējas pretrunas, šaubas, kuras liegs pilnvērtīgi koncentrēties. Taču satraukumam nav pamata, šis būs pārejošs vājuma periods!

ZIVIS - Nebūtu vēlams ļaut apkārtējiem apstākļiem, citu cilvēku viedokļiem ietekmēt tevis pieņemtos lēmumus. Šobrīd ieteicams atturēties no nekustamā īpašuma jautājumu kārtošanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu