Par vīrieša noduršanu apcietināta jau iepriekš par slepkavību tiesāta sieviete (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nazis. Ilustratīvs foto.
Nazis. Ilustratīvs foto. Foto: AP/Scanpix

Ventspilī par vīrieša noduršanu 2018. gada nogalē apcietināta jau iepriekš par slepkavību tiesāta sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Pagājušā gada 21. decembrī kādā no daudzdzīvokļu nama dzīvokļiem Ventspilī atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm - durtu brūci krūškurvī. VP notikuma vietā uz aizdomu pamata par nozieguma izdarīšanu aizturējusi 1967. gadā dzimušu sievieti.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlās konflikts, kā rezultātā sieviete ar nazi veica vienu dūrienu vīrietim krūškurvī, trāpot tieši sirdī.

Sieviete ir ventspilniece un jau iepriekš ir nonākusi policijas redzeslokā.

Pēdējo reizi sieviete tiesāta pirms aptuveni 15 gadiem - arī par slepkavību, izdarītu citā reģionā Latvijā.

Pašlaik viņai ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Par notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavību. Izmeklēšana ir pabeigta un lieta nodota prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai.

Saskaņā ar Krimināllikumu par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu, brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Soda apmēru noteiks tiesa.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu