"United" būs jāpiekāpjas mājas spēles izvēlē, ja Mančestras komandas netiks salozētas kopā 1/4 finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mančestras "United" futbolisti
Mančestras "United" futbolisti Foto: EPA/Scanpix

Gadījumā, ja UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla izlozē netiks savestas kopā abas Anglijas futbola premjerlīgas komandas no Mančestras, tad "United" mājas spēles izvēlē būs jāpiekāpjas "City" vienībai, ceturtdien paziņoja Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA).

No astoņām ceturtdaļfinālistēm četras pārstāvēs futbola dzimteni, jo bez abām Mančestras vienībām astotdaļfinālu pāravarēja arī "Liverpool' un Totenhemas "Hotspur".

Ceturtdaļfināla izloze notiks piektdien, bet tajā, atšķirībā no astotdaļfināla, varēs salozēt kopā vienas valsts komandas.

"Ņemot vērā vietējo varasiestāžu lēmumu, Mančestras "City" un Mančestras "United" nevarēs mājas spēli aizvadīt vienā un tajā pašā dienā vai ar vienas dienas starpību. Gadījumā, ja abām komandām tiks ielozēta vienāda spēļu secība mājās un izbraukumā, ņemot vērā UEFA Klubu sacensību komitejas pieņemot principu, mačus apgrieztā secībā aizvadīs vienība, kas iepriekšējā sezonā turnīrā ieņēma zemāku vietu," teikts UEFA paziņojumā.

Bez Anglijas vienībām ceturtdaļfinālā iekļuvušas arī Turīnas "Juventus", Amsterdamas "Ajax", "Barcelona" un "Porto" vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu