Akordioniste Ksenija Sidorova atklāj gaidāmā bērniņa dzimumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

​Pasaulslavenā pašmāju akordeoniste Ksenija Sidorova (30) mēneša sākumā paziņoja, ka ir sava pirmdzimtā gaidībās, bet 14. martā atklāja, ka gaida meitenīti.

“Pēdējais koncerts pirms dekrēta. Tā ir ļoti īpaša sajūta, darīt to kopā ar manu mazo meitenīti, viņa ar mani jau bijusi tūrē ASV, uzstājusies “Carnegie Hall”, kā arī tūrē Austrālijā,” sociālajos tīklos raksta mūziķe.

Viņa Starptautiskajā sieviešu dienā paziņojumā par došanos “mammu atvaļinājumā” informēja savus fanus, ka pagaidām plāno atgriezties pie koncertēšanas visai ātri: “Laimīgu 8. martu visām pasaules sievietēm! Es ceru, ka vīrieši jūs kā parasti lutina! Šodien es jūtos sievišķīgāka kā jebkad! Un tas nav tikai tādēļ, ka mans mīļotais Hosē Luiss Arizaga Lobeto pārsteidza mani ar visskaistākajiem ziediem, bet gan tāpēc, ka viņš devis man dāvanu kļūt par māti! [..] Man nācās atcelt visus pārējos koncertus, jo, pienākot trešajam trimestrim, puncis nedod vietu akordeonam, bet es ceru lēnām atgriezties uz skatuves vasaras beigās!”

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu