Pirmdienas horoskops: 18. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs / LETA

Horoskops pirmdienai, 18. martam.

AUNS Uzskatīsi, ka galvenais ir darīt, nevis sēdēt malā un filozofēt. Šāda nostāja palīdzēs tev gūt panākumus un izcelties apkārtējo vidū. Saskarsmē ar mīļoto nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

VĒRSIS Zvaigznes iesaka būt nedaudz apdomīgākam ar solījumiem. Centies pēc iespējas objektīvāk novērtēt savas iespējas un šobrīd labāk atturēties no ilgtermiņa saistību uzņemšanās.

DVĪŅI Svarīgi neapšaubīt savu viedokli; ja reiz esi izlēmis rīkoties – uz priekšu, neatskaties atpakaļ! Šī var būt svarīga diena tiem Dvīņiem, kuri saistīti ar zinātniski pētniecisko darbību un žurnālistiku.

VĒZIS Esi gatavs doties neplānotā komandējumā vai arī apgūt jaunas profesionālās zināšanas un dalīties savā pieredzē ar apkārtējiem. Tevis paveiktais liks labus pamatus turpmākai karjeras attīstībai!

LAUVA Tev neapšaubāmi pietiks enerģijas un apņēmības, lai panāktu nospraustos mērķus. Tomēr ceļā uz panākumiem esi piesardzīgs, jo zināmus sarežģījumus var sagādāt steiga un neuzmanība.

JAUNAVA Centies noskaņot sevi pēc iespējas dzīvespriecīgāk, bezrūpīgāk, jo tas neapšaubāmi vairos panākumus, ļaus vieglāk pārvarēt ikdienišķas grūtības. Ģimenes dzīvē tieksies pēc saskaņas ar partneri.

SVARI Nav izslēgts, veiksme var nospēlēt būtisku lomu tavos panākumos. Šobrīd vienlīdz svarīgas izrādīsies arīdzan pielāgošanās spējas un prasme rast pareizos risinājumus saspringtākos apstākļos.

SKORPIONS Kādam Skorpiona zīmes pārstāvim var parādīties tendence uzstādīt sev un apkārtējiem pārāk sakāpinātas prasības. Jo izteiktāku mērenību spēsi ieturēt faktiski visās dzīves jomās, jo labāk tev pašam!

STRĒLNIEKS Esi apzinīgāks, punktuālāks, veicot ikdienas darbu plānošanu, centies neatstāt vietu nejaušībām. Nav izslēgts, var aktualizēties ar transportu, loģistiku saistīti jautājumi.

MEŽĀZIS Tavas darba spējas un harmoniskā saskarsme ar līdzcilvēkiem palīdzēs sasniegt nospraustos mērķus. Nav izslēgts, radīsies jaunas idejas, kā uzlabot savu materiālo stāvokli. Ģimenes dzīvē viss ritēs savu gaitu.

ŪDENSVĪRS Esi gatavs sākt nedēļu ar aktīvu rīcību, izrādīt izteiktāku vēlmi uzņemties iniciatīvu, nekautrēties ieņemt komandas līdera lomu. Mīlas frontē tieksies pēc jaunām sajūtām, pārmaiņu vējiem.

ZIVIS Neļauj pagātnē piedzīvotajām negācijām nomākt omu. Centies vairāk uzmanības koncentrēt tiešajiem profesionālajiem pienākumiem, vairāk laika pavadi kolektīvā, atturies no vientulības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu