Samanta Tīna atklāti par savu neparasto gavēņa ievērošanas veidu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

​Pelnu trešdienā, 6.martā, kristiešiem sākās gavēņa laiks – 40 dienu gara miesas un gara sagatavošana Lieldienām. Līdz ar pavasara iestāšanos daļa cilvēku nolemj ievērot gavēni – daži gan šo attīrīšanās laiku interpretē pēc savas nepieciešamības, atsakoties, piemēram, no pārmērīgas sociālo tīklu lietošanas, ballīšu apmeklēšanas vai sakārtojot savas mantas. Pašmāju dziedātāja Samanta Tīna (29) sarunā ar žurnālu “Vakara Ziņas” pastāstīja, ka arī ievēro gavēni, bet pati savā īpašajā veidā.

“Es vienmēr esmu bijusi par to, ka gavēni var interpretēt. Uzskatu, ka atturēties var no jebkā. Es šobrīd atbrīvojos no vecajām lietām skapī, ko mēģinu darīt visai skarbu aci, un tas arī ir sava veida gavēnis. Mēs pārāk daudz pieķeramies lietām un drēbēm, ko nedrīkst darīt. Tāpat arī lieta, kas ir aktuāla kādu laiku tev, bet pēc tam stāv aizmirsta un pamesta, varbūt citam izrādīsies daudz noderīgāka un radīs vairāk prieka. Nedrīkst pieķerties arī cilvēkiem. Cilvēki mūsu dzīvē ienāk, lai kaut ko iemācītu. Ir cilvēki, kuriem vienkārši ir jāļauj iet, jo ar varu nevienu nevar turēt,” izdevumam atklāja Tīna.

Kā zināms, dziedātāja 12. martā laida klajā savu jauno dziesmu, kurai dots nosaukums “Vilku bars”, kas tapusi sadarbībā ar DJ Rudd un Matīsu Kļaviņu. Tā tapusi pagājušā gada rudenī dziesmu rakstīšanas nometnē “RIGaLIVE”. Mūziķiem, kas pēc “RIGaLIVE” rīkotāju ieskatiem tika salikti vienā komandā, bija par “piespiedu” kolēģiem izveidojies priekšstats, kas sākotnēji radījis bažas par veiksmīgu sadarbību, taču tās ātri pagaisa. “Visi, paši sev par pārsteigumu, lieliski sastrādājāmies, radot dziesmu “Vilku bars”, kas tika atzīta par Top3 dalībnieku favorītu un pēc klausīšanās sesijas saņēma ekspertu atzinību,” tā Samanta. “Līdz ar savu pieredzi šajā mudinu visiem kāpt pāri sevis iedomātām robežām un stereotipiem.”

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu