Akcijā "Uzdāvini mammai grāmatu!" iespējams iepriecināt māmiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Grāmatas. Ilustratīvs attēls.
Grāmatas. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nevalstiskā organizācija "Plecs", kas strādā, lai ikvienam bērnam Latvijā būtu iespēja izaugt ģimenē, radot nepieciešamās pārmaiņas sistēmā, likumos un sabiedrībā, aicina piedalīties akcijā "Uzdāvini mammai grāmatu!", sarūpējot grāmatas tām mammām, kuras audzina audžubērnus, ir viņus adoptējušas vai kļuvušas par aizbildnēm. 

"Tuvojas Māmiņdiena, esam uzsākuši akciju "Uzdāvini mammai grāmatu!". Grāmatas dāvināsim tieši tām mammām, kuras audzina audžubērnus, ir viņus adoptējušas vai kļuvušas par aizbildnēm. Sievišķīga grāmata, brīdis atelpas, ceļojums aizraujošā sižetā ārpus ierastās ikdienas - sagādāsim šo prieku mammām, kuras diendienā pašaizliedzīgi gādā par citiem!" portālu "Apollo" informē organizācijas pārstāvji. 

Fonds "Plecs" aicina nogādāt organizācijā vai nosūtīt aizraujošu grāmatu - mūsdienīgu un izklaidējošu jaunākās literatūras izdevumu, piemēram, mīlestības romānu, detektīvu, piedzīvojumu vai ceļojumu stāstu. Maija sākumā līdz ar sirsnīgu apsveikumu Māmiņdienā grāmatas nonāks pie uzņemošo ģimeņu mammām.

Akcijas autori aicina grāmatai pievienot arī kartīti ar vēlējumu un labiem vārdiem.

Adrese, uz kuru nogādāt grāmatas (līdz 1. aprīlim): Senču iela 4, Rīga, LV-1012. No 1. aprīļa līdz 1. maijam: Tērbatas iela 30, Rīga, LV-1011.

Grāmatas aicina atnest no pirmdienas līdz ceturtdienai no pulksten 10 līdz 17. "Plecs" pārstāvji tāpat norāda, ka gadījumā, ja grāmatu dāvinātājs atrodas Rīgā un ir jānogādā vairākas grāmatas, ir iespējams, ka "Plecs" pārstāvji tām aizbrauc pakaļ. 

Akcija notiks līdz 1. maijam. Tālrunis informācijai: 29119938.

Ja vēlies akcijā iesaistīt arī savus kolēģus, lejuplādē akcijas plakātu un pieliec savā darbavietā pie sienas! Plakātus atradīsi šeit: A4 plakāts un A3 plakāts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu