No "Centra partijas" EP vēlēšanās kandidēs arī Vācijas parlamenta deputāts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Notiek augsta līmeņa ārpolitikas konference par nepieciešamajām izmaiņām Eiropas Savienības ārpolitikā un drošības politikā un nākotnes izaicinājumiem attiecībās ar Krieviju.
Notiek augsta līmeņa ārpolitikas konference par nepieciešamajām izmaiņām Eiropas Savienības ārpolitikā un drošības politikā un nākotnes izaicinājumiem attiecībās ar Krieviju. Foto: Ieva Lūka/LETA

Centrālajā vēlēšanu komisijā kandidātu sarakstu Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām iesniegusi "Centra partija", no kuras kandidē arī Vācijas parlamenta jeb Bundestāga deputāts Valdemārs Herdts.

Ar pirmo numuru no partijas kandidē Latvijas Nākotnes Pētījumu institūta valdes priekšsēdētājs Normunds Grostiņš. Viņam seko Herts, SIA "OSTB" valdes priekšsēdētājs Aigars Bitāns, SIA "DG Projects" valdes loceklis Dainis Grabovskis un SIA "Apprime" valdes priekšsēdētājs Igors Meija.

Tāpat uz EP no politiskā spēka saraksta startē SIA "Neretas dzirnavas" valdes loceklis Viktors Lelis, pašnodarbinātais Aleksandrs Beļevičs, Latvijas Nākotnes institūta projektu koordinators Dzintars Zaļūksnis, Centra partijas valdes priekšsēdētājs Andžejs Zdanovičs un SIA "Sostaxi" galvenā grāmatvede Ilze Mukāne.

No "Centra partijas" uz EP kandidē arī Baltkrievijas informācijas centra direktors Vladislavs Redjkins, "Apprime" valdes locekle

Anita Ozoliņa, Latviešu katoļu studentu un akadēmiķu apvienības "Dzintars" prezidents Jānis Valtervitenheims, pašnodarbinātā Solvita Garkeviča un SIA "Sarkanā zvaigzne" valdes priekšsēdētājs Edvīns Puķe.

"Centra partija" savā programmā iestājas "par labāku Latviju labākā Eiropā" un norāda, ka kristīgi-konservatīvi pamati ir partijas galvenā vērtība. Politiskais spēks sola kopā ar citādām patriotiskām un kristīgi-konservatīvām partijām no citām Eiropas Savienības valstīm uzlabot Eiropas Parlamenta darbu, "atbalstot un virzot uz veselā saprāta un kristīgām pamatvērtībām bāzētu likumdošanu".

EP vēlēšanas notiks 25. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu