Skujiņš finišē 19.vietā "Tirreno-Adriatico" trešajā posmā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Toms Skujiņš
Toms Skujiņš Foto: Reuters/LETA

Latvijas šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš no profesionālās komandas "Trek - Segafredo" piektdien izcīnīja 19.vietu Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) Pasaules tūres velobrauciena "Tirreno-Adriatico" trešajā posmā.

Ceturtdien riteņbraucējiem bija jāveic 226 kilometrus gara distance ar diviem kāpumiem. Uzvaru finiša spurtā izcīnīja itālis Elia Viviāni ("Deceuninck - Quick Step"), kurš finiša spurtā pārspēja slovāku Peteru Saganu ("BORA - hansgrohe").

Lielajā grupā, kas distanci veica piecās stundās 26 minūtēs un 45 sekundēs, finišu sasniedza arī Skujiņš, kurš tika klasificēts 19.pozīcijā, otro dienu pēc kārtas iekļūstot pirmajā divdesmitniekā.

Tikmēr Krists Neilands no profesionālās kontinentālās vienības "Israel Cycling Academy" finišēja vienu minūti un deviņas sekundes vēlāk, kas viņam deva 124.vietu.

Trešdien komandu braucienā Neilands un "Israel Cycling Academy" bija devītie, bet Skujiņš kopā ar "Trek-Segafredo" guva 12.vietu, kamēr uzvaru svinēja "Mitchelton-Scott" vienība.

Tādējādi kopvērtējumā pēc trim posmiem līderi ir "Mitchelton-Scott" riteņbraucēji brits Edams Jeitss un amerikānis Brents Bukvolters. Skujiņš ir vienu minūti un 13 sekundes lēnāks, kas viņam dod 18.vietu, bet Neilands atpaliek sešas minūtes un 28 sekundes, latvietim ieņemot 89.pozīciju.

Jauno riteņbraucēju ieskaitē Neilands ir 17.pozīcijā.

"Tirreno-Adriatico" velobrauciens septiņu posmu garumā noslēgsies 19.martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu