Diennakts laikā pieķerti 11 dzērājšoferi; satiksmes negadījumos 12 cietušie

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Autoceļš Tīnūži - Koknese; ilustratīvs foto.
Autoceļš Tīnūži - Koknese; ilustratīvs foto. Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 11 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, savukārt satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 12 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Zemgalē diennakts laikā pieķerti pieci dzērājšoferi, Rīgas reģionā policisti apstādinājuši divus dzērājšoferus un vienu narkotikas lietojušo autovadītāju, arī Vidzemē pie stūres alkohola reibumā pieķerti divi cilvēki, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam.

Piektdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 234 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 77 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 598 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Piektdien uz valsts autoceļiem reģistrēti arī 79 satiksmes negadījumi, 11 avārijās cietuši kopskaitā 12 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Starp cietušajiem bijuši arī divi gājēji.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 36 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē 15, Vidzemē 11, Kurzemē desmit, bet Zemgalē uz autoceļiem reģistrētas septiņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu