Ko uzturā lieto Krištianu Ronaldu? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem Kristianu Ronaldu savos 34 gados joprojām rāda augstas klases sniegumu. Futbolists smagi strādā gan laukumā, gan ārpus tā. Portāls Apollo piedāvā ielūkoties portugāļa ēšanas paradumos. 

Šosezon portugālis pārstāv Itālijas klubu Turīnas "Juventus", kuras sastāvā aizvadījis 25 spēles Itālijas čempionātā un guvis 19 vārtus. UEFA Čempionu līgā futbolists aizvadījis septiņas spēles un guvis četrus vārtus. 

Savos 34 gados Ronaldu joprojām ir viens no fiziski spēcīgākajiem futbolistiem pasaulē. Noslēpums tam ir smagi treniņi, kā arī regulārs un pareizs uzturs. Kāda īsti ir futbolista diēta?

Ronaldu ir liels augļu un to sulu cienītājs. Futbolistam īpaši garšo bumbieru, ābolu vai ananāsu sulas. Portugālim ļoti garšojot arī kafija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The feeling of waking up like this @pestanacr7

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldu savā uzturā lieto arī daudz zivis. Futbolists īpaši iecienījis ir zobenzivis un akmeņasarus. Ronaldo tik ļoti garšo zivis, ka viņš pats iesaistās to pagatavošanā. Savā "Instagram" profilā portugālis publicēja attēlu, kurā viņš iecienījis sardīnes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you want some???

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Saprotams ir tas, ka Ronaldu savā uzturā lieto ļoti daudz šķidruma. Pats futbolists ir atzinis, ka treniņu laikā izmanto īpašu vitamīnu dzērienu. 

"Treniņu laikā lietoju īpašu sporta dzērienu, kas man dod enerģiju. Tajā ir ogļhidrātu maisījums, kas veicina izturību un ir mazāks cukura saturs, nekā citos dzērienos. Tas satur arī B12 vitamīnu, kas palīdz pret nogurumu," atzinis Ronaldu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the moment calls, hydration matters #Herbalife24 #CR7Drive #BehindTheResults

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Protams, ka Ronaldu neēd tikai zivis un augļus. Futbolists iecienījis ir arī gaļu, bet īpaši steiku.  Katru reizi, kad futbolists dodas ēst ārpus mājas, viņš restorānos pasūta steiku ar salātiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was missing my home food!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Neskatoties uz to, ka futbolista diēta ir ļoti saplānota un strikta, Ronaldu retu reizi atļaujas arī sevi palutināt ar gardumiem.Vislabāk futbolistam pie sirds iet parastā šokolāde, kā arī, protams, dzimšanas dienas kūkas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a great day! Nice to celebrate my birthday with the portuguese National Team.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu