Zidāns ar uzvaru atgriežas pie Madrides "Real" stūres

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zinedins Zidāns
Zinedins Zidāns Foto: Reuters/LETA

Slavenais franču speciālists Zinedins Zidāns sestdien ar uzvaru atgriezās pie Spānijas futbola granda Madrides "Real" stūres.

Madrides klubs sestdien savā laukumā ar 2:0 (0:0) uzvarēja Vigo "Celta" vienību.

Uzvaru mājinieki nodrošināja otrajā puslaikā, kad 62.minūtē izcēlās Isko, bet 15 minūtes vēlāk velsietis Gerets Beils pārsvaru dubultoja.

Pirms šī mača Zidāns veica vairākas izmaiņas sastāvā, jo rezervē tika atstāts beļģu vārtsargs Tibo Kurtuā, bet viņa vietu ieņēma Keilors Navass. Tāpat sastāvā tika iekļauti vārtus guvušie Isko un Beils, kuri iepriekš šosezon nav spējuši tikt pie vadošajām lomām.

Zidānam šī bija pirmā spēle kopš atgriešanās "Real" galvenā trenera postenī - šajā amatā viņš šonedēļ nomainīja argentīnieti Santjago Solari, kurš vienības grožus pārņēma vien rudenī, nomainot Huleni Lopetegi, taču viņa vadībā tai neizdevās demonstrēt stabilu sniegumu.

Zidāns par "Real" galveno treneri kļuva 2016.gada janvārī, nomainot atlaisto spāni Rafaelu Benitesu, un viņam bija sapņu starts, iegūstot astoņas no pirmajām desmit iespējamajām trofejām. Tomēr iepriekšējā sezonā vienība Spānijas čempionātā ieņēma tikai trešo vietu, nespējot nosargāt iepriekš iegūto trofeju, bet vasarā francūzis paziņoja par aiziešanu no kluba.

Ar Zidānu pie stūres Madrides klubs trīs reizes pēc kārtas uzvarēja UEFA Čempionu līgā.

Spānijas čempionāta līdere ar 63 punktiem 27 spēlēs ir "Barcelona", kamēr 56 punktus iekrājusi Madrides "Atletico". Trešā ar 54 punktiem 28 mačos ir Madrides "Real", no kuras par deviņiem punktiem atpaliek "Getafe".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu