Bļugera pārstāvētā "Penguins" savā laukumā zaudē "Blues"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers (no labās)
Teodors Bļugers (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Pārliecinošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā sestdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas savā laukumā ar 1:5 (0:2, 1:2, 0:1) atzina Sentluisas "Blues" pārākumu.

Ar šo zaudējumu "Penguins" komandai pārtrūkusi trīs uzvaru sērija.

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un divas sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pirms šī mača tika godināts slavenais "Penguins" krievu uzbrucējs Jevgēņijs Malkins, kurš šonedēļ NHL sasniedza 1000 gūto punktu robežu. Spēle mājiniekiem gan nesākās veiksmīgi, jo jau piektajā minūtē "Blues" komandu vadībā izvirzīja Oskars Sundkvists, bet 14.minūtē Vinss Dans panāca jau 2:0. Neveiksmes Pitsburgas hokejistiem turpinājās arī otrā perioda ievadā, kad ar vienas minūtes un desmit sekunžu intervālu pa vārtiem guva Pets Marūns un Džejs Būmīsters.

Līdz ar to pirmo 23 minūšu laikā "Blues" bija ieguvusi 4:0 pārsvaru, kas "Penguins" treneriem lika veikt vārtsargu maiņu - Meta Mareja vietā stājās Keisijs Desmits.

Cīņas 30.minūtē Dominiks Simons vienus vārtus atguva, tomēr atspēlēties "Penguins" komanda nespēja, turklāt 54.minūtē savus otros vārtus mačā iemeta Dans.

Bļugers savā NHL debijas sezonā 18 mačos guvis trīs vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

"Penguins" ar 87 punktiem 72 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto vietu, kamēr "Blues" 71 mačā iekrājusi 81 punktu un ir sestā Rietumos.

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs jau svētdien, kad uzņems Filadelfijas "Flyers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu