Vairāki desmiti pilnīgi kailu cilvēku Sanfrancisko ielās dodas "mīlas parādē" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17. martā, Svētā Patrika dienā, Sanfrancisko ielās norisinājās “kailā mīlas parāde”, kas ir protests pret pilsētas aizliegumu sabiedriskās vietās atrasties kailiem.

Kopš 2016. gada parāde noritēja Valentīndienas nedēļas nogalē, bet šogad notikums tika pārcelts lietaino laikapstākļu dēļ. Parādē piedalījās daudzi organizācijas biedri, pilnīgi kaili ar dažādiem plakātiem un apzīmētām ķermeņa daļām dodoties ielās un pārsteidzot garāmgājējus.

“Tās ir mūsu tiesības kopš dzimšanas būt brīviem – jūs nevarat būt brīvi, ja nemīlat savu ķermeni. Nevienam nav tiesību norādīt, ko ģērbt vai ko darīt ar savu ķermeni,” stāstīja parādes organizators.

Parāde tika izveidota pēc 2012. gadā pieņemtā aizlieguma pilsētā publiski atkailināties. Parādi pēc tam sāka rīkot, apvienojoties gan nūdistiem, gan dažādām organizācijām, kas atbalsta aizlieguma atcelšanu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu