NBA leģenda: Džeimsam vienkārši neinteresē būt daļai no "Lakers" komandas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss.
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Basketbola slavas zāles dalībnieks Volts Freizers atzinis, ka asi kritizējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzni Lebronu Džeimsu par neiesaistīšanos Losandželosas "Lakers" komandas aktivitātēs spēles laikā, vēsta "Bleacher Report". 

Freizers, kurš strādā par basketbola komentētāju "Knicks" klubā "MSG" kanāla ietvaros, asi kritizēja Lebronu vakardienas spēlē pret "Knicks", kurā "Lakers" piedzīvoja zaudējumu ar 123:124. 

"Ja viņš (Lebrons Džeimss) ir līgas seja, tad viņam būtu nepieciešams vairāk iesaistīties komandas darbībās, neskatoties uz to, kas notiek apkārt. Dotajā brīdī mēs redzam to, ka viņam ir pilnīgi vienalga," izteicies Freizers. 

Kā jau ierasts, tad arī spēlē pret "Knicks" Džeimss uz Losandželosas komandas soliņa sēdēja pašā galā, īsti arī neiesaistoties komandas aktivitātēs minūtes pārtraukumos.  

27. februāra spēlē pret "Pelicans" Džeimss vispār neiesasitījās minūtes pārtraukumā, ignorējot galvenā trenera Lūka Voltona norādījumus. 

"Lakers" šosezon 70 spēlēs spējusi izcīnīt 31 uzvaru, kas komandai dod 11. vietu Rietumu konferencē. Pats Džeimss šosezon izcēlies ar vidēji 27,4 punktiem, 8 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 8,6 atlēkušajām bumbām.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu