Laima Vaikule aizstāv Intaru Busuli pret kritiķiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dziedātāji Intars Busulis un Laima Vaikule piedalās preses konferencē, kurā informē par festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala - 2018".
Dziedātāji Intars Busulis un Laima Vaikule piedalās preses konferencē, kurā informē par festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala - 2018". Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pašmāju un Krievijā iemīļotā mūziķe Laima Vaikule jaunākajā intervijā iestājās par Intaru Busuli, kuru mūzikas apskatnieks Boriss Barabanovs salīdzināja ar “restorānu dziesminieku”.

Vaikules festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” laikā Barabanovs intervijā atzina, ka viņam agrāk Busulis ļoti paticis, bet tagad viņš aizvien vairāk atgādinot Krievijas dziedātāju Stasu Mihailovu – “restorānu dziesminieku”, uz ko Barabanovam esot skumji noskatīties.

Vaikule šo kritiku metās komentēt, mierinot mūzikas apskatnieku.

“Lai viņš neskumst, jo Intars ir mūziķis, un viņš var būt gan tāds, gan šāds. Tagad viņam ir azarts, viņš meklē savu ceļu plašākai auditorijai, es to vienkārši redzu no malas. Es pati bieži smejos par to, ko viņš ievāra, bet faktu, ka viņam ir harisma, ka viņš ir mūziķis un ka viņš var, lai neviens neapšauba," viedoklī dalījās Vaikule.

Uz intervētāja jautājumu par to, vai Vaikulei nešķiet, ka Busulis pašlaik nerada tādu mūziku, no kā viņš "kaifo", bet gan tādu, ko ir vieglāk pārdot, Vaikule nevilcinājās atbildēt. “Viņš izdarīs visu, kā vajag. Agrāk vai vēlāk. Nevajag par viņu pārdzīvot. Viņš eksperimentē. Viņš atradīs, jo ir īsts mūziķis. Viņš zina, kas ir labs un kas ir slikts. Ja viņš kaut ko dara, tad zina, kāpēc.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Интарс Бусулис (@intarsofficial) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu