Otrdienas horoskops: 19. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Horoskops otrdienai, 19. martam.

AUNS Ja organizē tikšanos ar sadarbības partneriem, centies iepriekš sagatavot savu pieeju apspriežamajam darījumam. Pārliecinies, ka tavā rīcībā ir pietiekoši pārdomāta argumentācija un ticība panākumiem!

VĒRSIS Piemērots brīdis labi zināmu, ikdienišķu darbu veikšanai. Tu labi sapratīsies ar kolēģiem, kas darba soli padarīs daudz raitāku un patīkamāku. Vakarā mīļotais var sagādāt tev patīkamu pārsteigumu.

DVĪŅI Turpini iesāktās lietas un nesāc apšaubīt pieņemtos lēmumus. Dienas pirmajā pusē vari risināt saimnieciskus jautājumus, turpretim pēcpusdienā vairāk uzmanības koncentrēt radošajiem aizsākumiem.

VĒZIS Aktualizēsies ar ārzemēm, jaunu sadarbības partneru piesaisti, juridiskajām lietām saistītais. Esi vērīgāks, kārtojot dokumentāciju. Mājas dzīvē iespējamas nelielas, taču patīkamas pārmaiņas.

LAUVA Ja esi saistīts ar žurnālistikas vai mākslas jomu, tad esi gatavs kā nākas pastrādāt. Panākumi tiešā veidā būs atkarīgi no tā, cik nopietni spēsi noskaņot sevi veicamajiem pienākumiem.

JAUNAVA Spēsi ātri un bez liekiem sarežģījumiem sakārtot ikdienišķos darba jautājumus un vēlāk ļauties daudz tīkamākām lietām. Nav izslēgts, kāds Jaunavas zīmes pārstāvis posīsies uz randiņu.

SVARI Būsi aizņemts ar nopietnu jautājumu risināšanu. Var nākties tikt galā ar juridiskajiem līkločiem vai arī rast risinājumu finansiālai problēmai. Katrā ziņā šodien apliecināsi savas analītiskās dotības.

SKORPIONS Nav izslēgts, ka paralēli darba jautājumiem galvā pārcilāsi filozofiskās, garīgās tēmas. Šī diena var izrādīties veiksmīgāka Skorpioniem, kuri darbojas pedagoģijas vai psiholoģijas lauciņā.

STRĒLNIEKS Centies visu darīt pēc iespējas secīgāk un pārdomātāk. Ja iespējams, atturies no finansiālu jautājumu risināšanas. Tev šodien labāk padosies radošu ieceru realizācija. Mīlas dzīvē būsi kaislīgs.

MEŽĀZIS Darba lietas spēsi risināt ar apbrīnojamu vieglumu un nepiespiestību. Tu droši var ķerties klāt atbildīgu, nopietnu pienākumu risināšanai. Dienas izskaņā labprāt pavadīsi laiku kopā ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka vērīgāk ieklausīties savā priekšnojautā! Tā tev palīdzēs izvairīties no dažāda veida sarežģījumiem, kā arī pieņemt pareizākus lēmumus ikdienas jautājumos.

ZIVIS Tev noteikti sekmīgāka izrādīsies strādāšana kolektīvā. Esot radošu, inovatīvu cilvēku sabiedrībā, ātri vien uzlabosi garastāvokli, gūsi tik nepieciešamo iedvesmu ikdienas darbu veikšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu