Laimas Vaikules Jūrmalas rezidencē viesojies Krievijas TV šovu vadītājs Andrejs Malahovs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. martā norisinājās Laimas Vaikules pārsteiguma ballīte, kuru, mūziķei nezinot, sarīkoja viņas skatuves kolēģi. Taču arī iepriekšējā dienā Vaikule piedzīvojusi patīkamus brīžus, jo uz Jūrmalu bija atbraucis viņas labs draugs, populāru Krievijas TV sarunu šovu vadītājs Andrejs Malahovs.

"Tas bija negaidīti. Nekas īpašs netika plānots, vienkārši – man drīz būs dzimšanas diena," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja Vaikule.

Arī Vaikules sociālajos tīklos publicētajos kadros ir redzams, kā Malahovs glāsta Vaikules suņus un aicina ikvienu uz Vaikules koncertu, kas 30. martā norisināsies Dzintaru koncertzālē. 

Kopā ar mūziķi Jāni Stībeli un grupu "DaGamba", kas bija ieradušies dziedātājas mājās uz mēģinājumiem, Malahovam kompānija sagādāja varenu svētku koncertu. 

Spontāni darbdienā dodoties uz Jūrmalu pie Laimas, Malahovs paudis, ka juties kā skolnieks, kurš basto matemātikas stundu.

Fotogalerija: Ieskats Laimas Vaikules pārsteiguma ballītē

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu