Rebeka Koha piepildījusi savu sapni satikt boksa čempionu Oleksandru Usiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20 gadus vecā pašmāju svarcēlāja Rebeka Koha iepriekš sociālajos tīklos dalījās ar kadriem, kuros pasaulslavenais bokseris Oleksandrs Usiks paraksta meitenei paredzētu cepurīti, un atklāja, ka sapņo bokseri satikt arī dzīvē. Tagad Kohas sapnis ir piepildījies.

Sociālajā tīklā Instagram Koha publiskoja fotogrāfijas, kurās jauki pozē ar absolūto pasaules čempionu boksā pirmā smagā svara kategorijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

“Katrs mans brauciens uz Ukrainu sniedz man prieku un labas emocijas. Ticiet saviem sapņiem, jo tie piepildās! Es viņu satiku! Šodien pats Oleksandrs Usiks man personīgi vēlēja veiksmi nākotnē, un es domāju, ka tā tagad būs ar mani visu atlikušo mūžu. Protams, bez Sergeja Putsova palīdzības nekā. Kā saka – visu gaišu! Pasaule mīl stipros! Paldies par tik brīnišķīgu dienu Usikam un Putsovam!" pie foto rakstīja Koha.

Iepriekš pie video ar personalizētas dāvanas parakstīšanu Kohai, kuru uzņēmis bijušais svarcēlājs un treneris Sergejs Putsovs, svarcēlāja rakstīja, ka "cepurīte būs, atliek tikai sarunāt tikšanos un uztaisīt kopbildi". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu