Pieredzējušais vārtsargs Kasiljass vēlas spēlēt vismaz līdz 40 gadu vecumam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ikers Kasiljass
Ikers Kasiljass Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais spāņu futbola vārtsargs Ikers Kasiljass vēlas spēlēt vismaz līdz 40 gadu vecumam.

Maijā Kasiljasam apritēs 38 gadi, bet Portugāles klubā "Porto" viņš spēlē kopš 2015.gada, kad atstāja Spānijas grandu Madrides "Real".

"Šonedēļ man vajadzētu parakstīt jaunu līgumu ar klubu, kontraktam noslēdzoties ap laiku, kad man būs 40 gadu," neslēpa Kasiljass. "Visticamāk, savu karjeru noslēgšu tieši "Porto" klubā. Ja es varu palīdzēt komandai sasniegt tās mērķus, man nav problēmu turpināt karjeru, jo es esmu pateicīgs pilsētai un šim klubam."

"Porto" ir sasniegusi UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, kur tā spēkosies ar Anglijas klubu "Liverpool". Šī komanda pašlaik ar Lisabonas "Benfica" atrodas arī Portugāles čempionāta vadībā.

Kopā ar "Porto" vienību Kasiljass pērn kļuva par Portugāles čempionu.

Kaslijass bija Spānijas izlases kapteinis 2010.gada Pasaules kausā, kad viņa pārstāvētā valstsvienība triumfēja turnīrā. Izlasē pēdējo maču viņš aizvadīja 2016.gadā, uzvarot arī 2008.gada un 2012.gada Eiropas čempionātos.

Savukārt UEFA Čempionu līgā Kasiljass ar "Real" komandu uzvarēja trīs reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu