Spānijā sasniegts Eiropas sieviešu futbola apmeklētības rekords (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Svētdien notikušo Spānijas sieviešu futbola līgas līdervienību spēli starp Madrides "Atletico" un "Barcelona" klubiem apmeklējis rekordliels skatītāju skaits, vēsta pieejamā informācija klubu mājaslapās. 

"Wanda Metropolitano" stadionā, kurā spēlē arī "Atletico" vīriešu futbola komanda, pulcējās 60 739 fanu, kas ir Eiropas sieviešu futbola apmeklētības rekords.

Ievērības cienīgi, ka sākotnēji spēli tika plānots aizvadīt "Atletico" treniņu laukumā, tomēr neparasti lielais pieprasījums lika to pārcelt uz 68 tūkstošu ietilpīgo stadionu. Biļešu cenas sasniedza vien piecus eiro, taču kluba darbinieki varēja spēli apmeklēt bez maksas.

Aizraujošā cīņā uzvaru ar 2:0 izcīnīja futbola klubs "Barcelona", līgas kopvērtējumā pietuvojoties pirmajā vietā esošajai "Atletico" par trim punktiem.

Spēle pārspēja janvārī Bilbao "Athletic" un "Atletico" mača uzstādīto 48 tūkstošu skatītāju rekordu.

Pasaules rekords pieder 1999 .gada Pasaules sieviešu futbola kausa finālam starp ASV un Ķīnas izlasēm, kuru apmeklēja 90 tūkstoši skatītāju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu