Indrašis un Maskavas "Dinamo" nonāk zaudējuma attālumā no sezonas beigām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: LETA

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda otrdien cieta zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla ceturtajā mačā, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 1-3.

"Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:0, 0:2) piekāpās Maskavas CSKA hokejistiem.

Mača rezultātu trīs minūtes pirms pirmā perioda beigām atklāja "Dinamo" somu uzbrucējs Jūso Hietanens, kurš ripu tīklā raidīja no asa leņķa. Laukuma saimniekiem pirmajos divos periodos piederēja pārsvars, taču trešajā trešdaļā CSKA pārņēma iniciatīvu un svinēja uzvaru.

Vispirms perioda trešajā minūtē Konstantīns Okulovs pēc veiksmīgas individuālas darbības pretinieku aizsardzības zonā no vidējas distances raidīja ripu vārtu devītniekā un panāca 1:1. Savukārt 25 sekundes pirms pamatlaika beigām mājiniekus pārspēja savulaik Rīgā spēlējušais Mets Robinsons, kurš haotiskā situācijā pie "Dinamo" vārtiem saņēma ripu un ar raidījumu mērķi atnesa CSKA hokejistiem uzvaru.

Indrašis šajā spēlē uz ledus pavadīja 18 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Indrašis desmit šīs sezonas Gagarina kausa spēlēs guvis vienus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Sērija turpināsies ceturtdien ar maču CSKA laukumā.

Vēl Rietumu konferencē Sanktpēterburgas SKA viesos ar 3:1 (1:0, 0:0, 2:1) pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv", sērijā panākot 3-1.

Savukārt Austrumu konferences pusfinālos Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 2-1 ir vadībā pret Astanas "Baris", bet Ufas "Salavat Julajev" ar tādu pašu rezultātu uzveic Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Gagarina kausa izcīņu piekto gadu pēc kārtas nesasniedza Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu