Ošs: Pret Ziemeļmaķedoniju laukumā būs karstasinīgas cīņas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Latvijas futbola izlases pirmajā 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačā izbraukumā pret Ziemeļmaķedoniju laukumā būs karstasinīgas cīņas, uzskata vienības aizsargs Mārcis Ošs.

Latvijas un Ziemeļmaķedonijas izlases Eiropas čempionāta kvalifikāciju uzsāks ceturtdien Skopjē, aizvadot maču plkst.21.45 pēc Latvijas laika.

"Ziemeļmaķedonijā gadu labu atmosfēru, jo šī ir Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmā spēle. Līdzjutēji nāks un atbalstīs savu komandu. Vai laukumā lidos kādi priekšmeti, es nezinu, bet tajā noteikti būs karstasinīgas divcīņas," sarunā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) teica Ošs.

Augumā raženais aizsargs ikdienā spēlē Šveices čempionātā, kur līdzjutēji nereti izceļas ar karstasinīgām rīcībām. Piemēram, pagājušajā nedēļas nogalē uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētās "Sion" komandas mačs netika aizvadīts līdz beigām, jo fani laukumā meta petardes.

"Man nāk atmiņā laiks, kad kopā ar "Jelgavu" šeit viesojos un spēlēju UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas mačā pret Skopjes "Rabotnički". Toreiz bija ļoti karsti, turklāt spēlēt bija grūti - ar izlasi mūs negaida viegla spēle," uzskata Ošs.

Ošs ir nostabilizējies Šveices augstākās līgas vienībā Neišateles "Xamax", kas gan ir viena no turnīra vājākajām komandām.

"Ambīcijas ir katru gadu, bet ar klubu vēlos noturēties Šveices augstākajā līgā. Zinot, ka esmu izīrēts no Jūrmalas "Spartaka", man sevi katrā spēlē jāpierāda pēc iespējas labāk, lai es varētu palikt Šveicē. Tas tomēr ir solis uz priekšu, tāpēc gribu tur noturēties pēc iespējas ilgāk," neslēpa latvietis. "Savukārt ar izlasi vēlamies līdzjutējiem ar savu cīņassparu un raksturu parādīt, ka mēs varam sasniegt pozitīvu rezultātu."

Kvalifikācijas cikla turpinājumā Latvija svētdien izbraukumā tiksies ar Poliju.

Latvijas futbola valstsvienība 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā iekļuvusi G grupā ar Polijas, Austrijas, Izraēlas, Slovēnijas un Ziemeļmaķedonijas izlasēm, izvairoties no vairākiem futbola grandiem. Kvalifikācijas turnīrs sāksies martā un noslēgsies novembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu