Ceļojumi un vara: laimīgs kungs atklāj, kā tērēs loterijā laimētos 82 miljonus eiro (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eibs Gudčailds
Eibs Gudčailds Foto: AP/Scanpix

Eids Gudčailds Lielbritānijā strādāja kādā metālapstrādes rūpnīcā, taču marta vidū viņa dzīve mainījās uz visiem laikiem. Vīrietis loterijā laimēja vairāk nekā 82 miljonus eiro, kas ir 15. lielākais laimests Lielbritānijas vēsturē, ziņo portāls "DailyMail".

Preses konferencē 58 gadus vecais veiksminieks atklāja, ka ir pametis darbu rūpnīcā un jau saplānojis savus pirmos tēriņus:

"Es nebūšu no tiem, kas teiks, ka nauda mani nemainīs. Noteikti mainīs, un ja nē, es vismaz mēģināšu!"

Kur Eids Gudčailds tērēs laimēto naudu?

  • Iegādāsies jaunu māju ar peldbaseinu, burbuļvannu un apkalpojošo personālu;
  • Algos dārznieku, šoferi un pavāru;
  • Apceļos pasauli, skatoties kriketa un regbija spēles;
  • Dosies uz Lielo kanjonu un Ēģiptes piramīdām;
  • Nopirks jaunu māju vecākiem;
  • Iegādāsies četras mašīnas - vasarai, ziemai, garākiem un īsākiem izbraucieniem.

"Es vairs nestrādāšu maiņu darbu - gribu ceļot, nopirkt sev māju, doties uz sporta pasākumiem un izmēģināt vēl daudzas citas lietas."

Gudčailds loterijas biļetes iegādājas regulāri un stāsta, ka parasti pēc laimīgo skaitļu paziņošanas nedēļas nogalē gaida līdz pirmdienai, lai pārbaudītu, vai iegūts laimests. Taču šoreiz viņam bija nepārvarama vēlme ieskatīties laimētāju sarakstā jau sestdien.

"Es iegāju loterijas mājaslapā, ievadīju savus datus un izdzirdēju "ping"! Tāda skaņa ir, ja kaut kas ir laimēts."

"Domāju, varbūt kāda mārciņa. Bet tad ieraudzīju lielāku skaitli - no sākuma likās, ka tas ir 71 tūkstotis mārciņu. Uzliku brilles, paskatījos vēlreiz un sapratu, ka tas ir lielais laimests. Un ne tūkstoši, bet 71 miljons mārciņu! Tajā brīdī es zvanīju mammai un tētim," stāsta vīrietis.

Eids Gudčailds laimīgo loterijas biļeti iegādājās nelielā kioskā Herefordā, Anglijas rietumu daļā. Vīrietis atklāj, ka daļu laimesta izmantos, lai palīdzētu saviem vecākiem: "Es esmu vienīgais bērns un vecāki vienmēr man ir palīdzējuši. Tagad pateicu, ka viņi var pārtraukt raizēties par rēķiniem un kredītiem - es visu nokārtošu."

Gudčailds arī pašlaik ir neprecēts vīrietis - kad žurnālisti jautāja, vai, viņaprāt, nauda padarīs viņu "pievilcīgāku", viņš atbildēja: "Visām sievietēm, kuras mani ir atraidījušas, nav nekādu iespēju uzsākt ar mani attiecības. Es taču zinu, ka neesmu vienas nakts laikā palicis pievilcīgāks - mans maks ir. Manā attieksmē pret cilvēkiem nekas nemainīsies, neesmu muļķis."

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu