Ceturtdienas horoskops: 21. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/yagankiely/

Horoskops ceturtdienai, 21. martam.

AUNS Lielās skriešanas un uztraukumu dēļ vari sajusties nedaudz noguris un iztukšots. Taču tas nenozīmē, ka paredzētie darbi tiks atlikti. Neskatoties uz pašsajūtu, tu apzinīgi paveiksi cerēto!

VĒRSIS Neļaujies krist galējībās! Faktiski ikvienā dzīves sfērā no tevis tiks prasīta mēra izjūta un spēja saglabāt psihoemocionālo līdzsvaru. Dienas izskaņā zvaigznes iesaka pēc iespējas ātrāk doties pie miera.

DVĪŅI Mazāk ietekmējies no apkārtējo viedokļiem, esi patstāvīgāks, pieņemot lēmumus, nebaidies spert kāju līdz šim neizzinātā teritorijā! Tava otrā pusīte spēs sniegt vajadzīgo morālo atbalstu, iedrošinājumu.

VĒZIS Neskatoties uz to, ka vēlēsies norobežoties un strādāt vienatnē, tomēr situācija, visticamāk, prasīs pievērsties kolektīva rakstura aktivitātēm. Kādam Vēzim var pavīdēt iespēja gūt papildu ienākumus.

LAUVA Esi vērīgāks, kārtojot birokrātiskos jautājumus! Dodoties uz valsts iestādēm, iepriekš pārliecinies, ka esi nodrošinājies ar visu nepieciešamo dokumentācijas klāstu. Vakarā alksi pēc nelielas ballītes.

JAUNAVA Līdz pēcpusdienai ieteicamāk atturēties kārtot nekustamā īpašuma un apdrošināšanas jautājumus. Savukārt dienas otrajā pusē jārēķinās, ka zināmus kavēkļus var radīt ar transportu saistītais.

SVARI Pilnīgi iespējams, ka tiksi iesaistīts kāda saviesīga pasākuma organizēšanā vai vadīšanā. Tava draudzīgā un atvērtā nostāja pret apkārtējiem būs lielisks sabiedrotais, ceļā uz panākumiem.

SKORPIONS Būsi īsts darbarūķis, taču šoreiz priekšniecība var līdz galam nenovērtēt tavu ieguldījumu. Lai vai kā, tu pats jutīsies patiesi gandarīts par paveikto darbu, kas jau būs pietiekami.

STRĒLNIEKS Dabiskā spēja būt atklātam un atraisītam ar līdzgaitniekiem ļaus gūt labus panākumus tiem Strēlniekiem, kuri saistīti ar tirdzniecību, skatuves mākslu un masu medijiem.

MEŽĀZIS Vajadzēs nedaudz vairāk pacietības, lai panāktu kārotos panākumus. Nav izslēgts, ka saskarsies ar tehniska rakstura sarežģījumiem, kuri prasīs profesionāļa iejaukšanos.

ŪDENSVĪRS Ar humoru un sev raksturīgo asprātību spēsi tikt laukā arī no saspringtākām situācijām. Zvaigznes iesaka apmeklēt saviesīgus pasākumus, jo tajos radīsies iespējas saveidot vērtīgus kontaktus.

ZIVIS Arī standarta situācijās pratīsi rast neordinārus, taču oriģinālus un efektīvus risinājumus. Ja nepieciešams, vari kārtot ar mantojumiem, tieslietām, ģimenes nekustamajiem īpašumiem saistīto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu