Katrīne Sauliete "fotošopējusi" savu foto; skaidro savu rīcību "tuklītēm" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Simpātiskā divu meitu māmiņa Katrīne Sauliete, kura ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, nesen publicēja fotogrāfijas no ceļojuma uz Ēģipti. Vērīgākie viņas sekotāji pamanījuši, ka gaišmate vienu no attēliem uzlabojusi ar "fotošopu", padarot savu vēderiņu plakanāku. 

Foto: instagram/vgang

Sauliete atbildi parādā nav palikusi un skauģiem ironiski atbildējusi: "Nu ko, es esmu atmaskota! Esmu "fotošopētāja"! Esmu resna, ar septiņām riepām, deviņiem dubultzodiem!"

Viņa izskaidrojusi, kāpēc izmantojusi "fotošopu": "Lai tās tuklītes, kuras visu laiku sēž sporta zālē un uzkačā sevi kā večus, padzīvo nedēļu all inclusive (viss iekļauts - red.), ēd visu pēc kārtas!" 

"Pārsvarā es ēdu bulciņas, frī kartupeļus, burgerīšus, jo tas bija vienīgais, ko Ēģiptē varēja ēst," publicētajos īsajos video saka Katrīne, kuru nav apmierinājusi kūrorta ēdiena kvalitāte.  

Kā pēdējo argumentu Sauliete min to, ka muguras problēmu dēļ viņa nevar apmeklēt sporta zāli, lai uzlabotu savu formu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu