Raganīgais horoskops - kura no Zodiaka burvēm esi tu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ragana. Ilustratīvs attēls.
Ragana. Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Daudzas sievietes ir sauktas par "raganām" - dažas to uztver kā komplimentu, dažas kā apvainojumu. Nevienam nav noslēpums, ka visas sievietes no dabas apveltītas ar īpašu intuīciju un acīgumu. To, kas katrai ir īpašā spēja, un kurai slavenai raganai kurš tips visvairāk līdzinās, atklāj portāls "Postimees".

Auns - Kikimora

Auni astrologu ieskatā ir pašpietiekami - zina, ko vēlas un nebaidās pieņemt patstāvīgus lēmumus. Aunus neinteresē sabiedrības viedoklis, un sieviete Auns drīzāk būtu gatava iet mežā kā ragana Kikimora, nekā pakļauties kāda spiedienam. Auni uzticas saviem instinktiem un smalki izjūt dabu gan sevī, gan savā apkaimē.

Vērsis - Tituba

Vērši, gluži kā slavenā Salemas ragana, ir gatavi upurēties kopēja labuma vārdā, pat ja tas nozīmē rīkošanos pretēji savām interesēm. Vēršus parasti vada patiesa labestība, taču jāņem vērā, ka daudzi Vērša plašo sirdi centīsies izmantot savtīgu interešu vadīti.

Dvīņi - Mērija Levo

Vudū karaliene, kurai viegli manipulēt ar apkārtesošajiem un kura iet uz savu mērķi lepni paceltu galvu.

Dvīņi aukstasinīgi tiek galā ar saviem pāridarītājiem un izsmalcināti atriebjas tiem, kuriem gadījusies nelaime kļūt par ienaidnieku.

Vēzis – Merga (Margo) Bjena

Vēzis līdzinās pirmajai raganai, kuru sadedzināja uz sārta raganu medību laikā. Liktenis Vēžiem ir iedalījis sūru lozi - sievietes Vēži bieži vien ir pirmās, kas pakļūst zem citu nosodījuma krustugunīm. Tiesa, Vēžu nelabvēļi bieži vien par zemu novērtē to spējas – viņi pat nenojauš, ka nepieciešamības gadījumā Vēži spēj sarīkot pat revolūciju.

Lauva – Agnese Sampsone

Agnese bija dziedniece, kuru apsūdzēja pesteļošanā un velna pielūgšanā. Lauvas parasti esot labestīgas un vienmēr gatavas kādam sniegt palīdzīgu roku. Lauvām ir savi dzīves principi, taču pie tiem ar dzelžainu pārliecību nav jāturas un jābūt gatavai pieņemto mainīt, ja tas var nest potenciālu labumu nākotnē.

Jaunava – Endoras ragana

Vecās Derības laika burve, kura kļuvusi slavena ar savu viedumu un aso prātu. Reti kurš izprot Jaunavu noslēpumaino tēlu, taču visi novērtē Jaunavas spējas risināt problēmas, ir pārliecināti astrologi.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves spēj izkļūt no jebkuras dzīves situācijas, turklāt to izdarīt visus pārsteidzošā veidā.

Svari – Mareta Jonsdottira

Mareta ir tā, kuras dēļ sākās pirmās Šveices raganu medības. Šīs Zodiaka zīmes pārstāves bieži iekuļas neveiklās situācijās, kā arī kļūst par līdzcilvēku tenku upuri. Sievietēm Svariem ir vētraina privātā un sabiedriskā dzīve, kas var piesaistīt ne mazumu nelabvēļu, taču tiem jābūt uzmanīgiem – šīs Zodiaka zīmes pārstāves lieliski zina, kā sevi aizstāvēt.

Skorpions – Malina Matsdottira

Šo raganu nodeva pašas meitas, uz ko burve atbildēja tās nolādot. Skorpioni necieš melus un nodevību, taču nebaidās no grūtībām, ir gatavi nest savu krustu sakostiem zobiem. Sievietes Skorpioni parasti ir pārliecinātas par savu taisnību un netērē laiku, mēģinot kādam to pierādīt.

Strēlnieks – Bastinda

Pasaku ragana, un tas bieži vien atspoguļojas draudos – tie tā arī paliek stāstu līmenī. Varbūt šīs Zodiaka zīmes pārstāves arī izliekas bargas un baisas, taču iekšēji ir maigas un mierīgas.

Tie, kas šīs sievietes pazīst ilgāku laiku zina – skaļajiem vārdiem reti kad seko skarba rīcība.

Mežāzis – Agnese Voterhausa

Agnese bija pirmā, kuru sodīja ar nāvessodu par pesteļošanu Anglijā. Mežāža zīmē dzimušajām patīk, ka viņām pievērš uzmanību. Viņas galīgi neiebilst kļūt par tenku objektu (pat tad, ja šīs tenkas nav pārlieku glaimojošas), taču reti kurš zina, cik vientuļa dažkārt šāda sieviete var justies.

Ūdensvīrs – Bridžita Bišopa

Vēl viena no Salemas burvēm – cenšas turēties tālāk no nepatikšanām, taču, tā kā cilvēkos ir paradusi redzēt tikai labo, tie bieži vien šādas sievietes iesaista šaubīgās situācijās.

Bieži gadās apdedzināties, taču tas nemazina ticību labajam.

Zivis – Ursula Šiptone

Šī varenā britu pareģe bija tā, kura paredzēja mēra tuvošanos Londonai. Zivis bieži vien pamana to, kas paslīdējis garām citiem, turklāt prot no redzētā izdarīt pareizos secinājumus, kas daudziem var nepatikt. Neiebilst pret zināmu vientulību un patiesībā vienkārši vēlas, lai citi netraucē viņu mieru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu