Piektdienas horoskops: 22. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: GARY KRAMER/AFP

Horoskops piektdienai, 22. martam.

AUNS Nesen gūtās zināšanas var lieti nederēt praksē. Būsi priecīgs redzēt, ka ieguldītais izglītībā atmaksājas. Saskarsmē ar kolēģiem var parādīties zināms saspīlējums pārāk atšķirīgo uzskatu dēļ.

VĒRSIS Būsi priecīgs, ka tuvojas brīvdienas. Labais noskaņojums būs pamats tam, ka ikdienas darbi ātrāk iet uz priekšu, nerada liekus sarežģījumus. Mājas dzīvē tieksies būt jautrs un bezrūpīgs.

DVĪŅI Nav izslēgts, spēsi atrast inovatīvu pieeju kāda sasāpējuša jautājuma risināšanai, tādējādi arīdzan to sekmīgi novēršot. Kopumā diena sola izdošanos un saskarsmi ar ļoti interesantām personībām.

VĒZIS Lai gan liksies, ka viss rit gausi, ka tev nekādi neiet uz priekšu plānotie darbi, patiesībā tu panāksi necerēti daudz! Pie vainas būs tava pārlieku paškritiskā attieksme, kura liegs saskatīt patiesos panākumus.

LAUVA Šodien veiksme vairāk smaidīs radošo jomu pārstāvjiem. Ja ļausi vaļu savam fantāzijas lidojumam, gūsi patiesi ievērības cienīgus sasniegumus. Mīlas dzīvē var uzplaiksnīt greizsirdības izpausmes.

JAUNAVA Zvaigznes neapšaubāmi iesaka pabeigt iesāktos darbus, taču jaunus pienākumus nebūtu vēlams uzņemties. Ja tev veicamas pārrunas ar augstākstāvošajiem, centies tās ieplānot dienas otrajā pusē.

SVARI Var nedaudz saasināties apkārtējās pasaules uztvere, kas savukārt var veicināt nesaprašanās ar līdzgaitniekiem. Droši vien šobrīd prātīgāk būtu darboties individuāli. Vēlams atturēties no grādīgajiem.

SKORPIONS Tu pratīsi uzlabot savu profesionālo reputāciju priekšniecības, kolēģu acīs. Šis brīdis ir piemērots, lai risinātu dažādus tehniskus jautājumus, tiktu galā ar saimnieciski organizatoriskām lietām.

STRĒLNIEKS Esi prātīgāks, uzstādot sev jaunus mērķus, proti, pārliecinies, ka tie nav pārlieku ambiciozi, lai neteiktu nereāli! Varbūt pārrunā savas nākotnes ieceres ar pieredzējušākiem līdzgaitniekiem.

MEŽĀZIS Prātu nodarbinās jautājums, kā uzlabot savu finansiālo situāciju. Risinājums var nākt ļoti negaidītā, pat nedaudz komiskā veidā. Attiecībās ar mājiniekiem nekļūsti pārlieku strikts vai uzstājīgs.

ŪDENSVĪRS Šobrīd vajadzētu pieturēties pie vienas konkrētas lietas, atturēties no vairāku pienākumu veikšanas vienlaicīgi. Ja tev kārtojami finansiāli darījumi, tam piemērotāks laiks būs pēcpusdienā!

ZIVIS Var pietrūkt pacietības, lai novestu iesāktās lietas līdz loģiskam noslēgumam. Taču zvaigznes silti iesaka saņemties un neatstāt neko uz vēlāku laiku! Dienas izskaņā vari doties izklaidēties kopā ar mīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu