Svētdienas horoskops: 24. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Māra

Horoskops svētdienai, 24. martam.

AUNS Apstākļi, tuvinieku vajadzības var neļaut pilnībā īstenot tavus šā brīža plānus. Taču nebēdā, tev noteikti parādīsies iespēja realizēt iecerēto pavisam tuvā nākotnē! Šodien nav izslēgtas problēmas ar santehniku.

VĒRSIS Rīta pusē būsi neomā. Nav izslēgts, ka nelāgajam noskaņojumam par pamatu būs nesaskaņas ar radinieku. Galvenais, neturi ļaunu prātu, aizmirsti pāridarījumu un pats palūdz piedošanu.

DVĪŅI Vilinās tālais, neizzinātais, noslēpumainais. Respektīvi, vēlēsies dienu veltīt asu, krāšņu emociju gūšanai. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs un koķets, tātad nav izslēgtas jaunas iepazīšanās.

VĒZIS Neskatoties uz to, ka tev un mīļotajam būs dažāds skatījums uz pasauli, tu pratīsi rast saskaņu savstarpējās attiecībās un padarīt kopdzīvi jautrāku, bezrūpīgāku. Šī ir piemērota diena nelielam izbraukumam.

LAUVA Tiecoties izbaudīt absolūtu bezrūpību un mieru, nolemsi izslēgt telefonu un doties, kurp acis rāda. Atpūšoties vienatnē, tu vari nonākt pie vērtīgām atziņām, skaidrāk izprast nākotnes vēlmes.

JAUNAVA Atsauc atmiņā teicienu “atpūties cilvēks – laimīgs cilvēks” un seko šim moto! Šobrīd droši var gan baudīt SPA procedūras, gan ļauties kultūras dzīves norisēm, gan ballēties draugu lokā.

SVARI Varbūt nolemsi veltīt dienu sevis pilnveidošanai, iegrimstot interesējošā literatūrā vai pētot vajadzīgo informāciju elektroniskajos masu saziņu līdzekļos. Vakarā tevi var pārņemt ļoti jautrs noskaņojums.

SKORPIONS Ģimenes locekļu izteikumi var nedaudz saniknot tevi. Taču esi savaldīgs. Šoreiz var izrādīties, ka sacītajā būs liela daļa taisnības. Šis ir brīdis, kad zvaigznes iesaka pievērsties savai garīgajai izaugsmei.

STRĒLNIEKS Domās apcerēsi savas profesionālās izaugsmes iespējas, par kurām labprāt diskutēsi ar saviem līdzgaitniekiem. Attiecībās ar mīļoto var uzplaiksnīt negaidīta romantiskā dzirksts.

MEŽĀZIS Izvēdini galvu no ikdienas lietām, proti, dodies pie dabas, pievērsies sportiskām aktivitātēm, ļaujies jogai, meditācijai. Garīgā relaksācija būs tieši tas, kas tev šobrīd ir nepieciešams.

ŪDENSVĪRS Tavs analītiskais prāts un radošā pieeja dzīvei palīdzēs atrisināt domstarpības, kuras šodien var rasties saskarsmē ar otro pusīti. Vislabākās atpūtas iespējas saskatīsi, esot vienatnē.

ZIVIS Nebrīnies, ja saskarsmē ar apkārtējiem rodas pārpratumi, nesaprašanās. Iespējams, tas būs tāpēc, ka tavs runas veids būs ļoti dziļdomīgs un noslēpumains. Mēģini būt nedaudz vienkāršāks!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu