Balcers veic rezultatīvu piespēli kārtējā ''Senators'' zaudējumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latviešu hokejists Rūdolfs Balcers trešdien veica rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" cieta kārtējo zaudējumu.

"Senators" trešdien izbraukumā ar 4:7 (0:1, 0:3, 4:3) piekāpās Vankūveras "Canucks", kas guva trešo uzvaru pēc kārtas.

Latvietis pēdējo četru maču laikā veicis trīs rezultatīvas piespēles.

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet bloķēja vienu pretinieku raidījumu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kopumā "Senators" komandai šis mačs bija ļoti neveiksmīgs, jo tā 41.minūtē nonāca iedzinējos ar 0:5, turklāt divus vārtus "Canucks" labā bija iemetis Taners Pīrsons.

Tiesa, "Senators" gan parādīja raksturu un nepilnu desmit minūšu laikā guva četrus vārtus, turklāt otro vārtu guvumā Breidijam Tkačukam asistēja arī Balcers.

Izglābties no zaudējuma Otavas komanda gan nespēja, jo 67 sekundes pirms pamatlaika beigām savus otros vārtus mačā iemeta Bo Horvats, panākdams 6:4, bet pēdējā minūtē galarezultātu uzstādīja Luī Ēriksons.

Balcers savā NHL debijas sezonā 28 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis sešas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīvas lietderības -1.

"Senators" ar 56 punktiem 73 mačos ir vājākā komanda Austrumu konferencē un visā līgā, kamēr "Canucks" ar 74 punktiem 74 dueļos ir 12.vietā Rietumos.

Otavas hokejisti nākamo spēli aizvadīs jau ceturtdien, kad viesosies pie Kalgari "Flames".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu