Deputāti lūgs paskaidrot LTV studijas izmantošanu Krievijas telekanāla vajadzībām (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Skats uz Zaķusalu no "Swedbank" administratīvās ēkas. Ilustratīvs attēls.
Skats uz Zaķusalu no "Swedbank" administratīvās ēkas. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē nākamnedēļ tiks runāts par Latvijas Televīzijas studijas izmantošanu Krievijas televīzijas kanāla "Russia Today" vajadzībām.

Uz sēdi aicināti gan Latvijas Televīzijas, gan Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes pārstāvji.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā no Latvijas Televīzijas studijas pārraidīta intervija Krievijas televīzijas kanālam "Russia Today".

Pirmdien paziņojumā "Facebook" Latvijas Televīzijas pārstāvji uzsvēra, ka to uzskata par nepieņemamu, kā arī neatbalstāmu un neattaisnojamu praksi.

"Facebook" paziņojumā tika uzsvērts, ka ne Latvijas Televīzijas vadība, ne Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta vadība par to nebija informēta.

Latvijas Televīzija ierakstā arī norādīja, ka patlaban ir veikta notikušā apstākļu skaidrošana un no atbildīgā darbinieka ir pieprasīts paskaidrojums.

Vienlaikus minēts, ka Latvijas Televīzija būtiski pastiprinās lēmumu pieņemšanas procedūras, kas saistītas ar studiju un studiju tehnikas izīrēšanu un satelīta sakaru nodrošināšanu trešajām pusēm, kā arī tiks pieprasīti saskaņojumi gan ar atbildīgo dienestu vadību un Latvijas Televīzijas valdi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu