Pogbā nosaucis Madrides "Real" par sapņu klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: Reuters/ScanPix

 Anglijas futbola komandas Mančestras "United" franču pussargs Pols Pogbā nosaucis Spānijas grandu Madrides "Real" par sapņu klubu.

Pogbā, kuram ir 26 gadi, Mančestrā atgriezās 2016.gadā, bet, kad vienību vēl vadīja portugālis Žuzē Mourinju, bija daudz spekulāciju par viņa došanos prom, tomēr tagad pēc norvēģa Ūles Gunnara Sūlšēra stāšanās pie stūres francūža sniegums ir manāmi uzlabojies.

"Šobrīd Mančestrā esmu laimīgs. Es spēlēju un mums ir jauns treneris," gandarīts bija Pogbā, kuram bijušas nesaskaņas ar Mourinju, tomēr abas puses atturējās par to runāt, turklāt arī pašlaik futbolists izvairās no komentāriem par kādreiz saspringto situāciju komandā. "Kas nebija lāgā? Mēs nespējām uzvarēt, tāpēc notika treneru maiņa. Nav nepieciešams iedziļināties detaļās. Ja rezultāti būtu bijuši pozitīvāki, treneris būtu palicis."

Tiesa, Pogbā vienlaikus norādīja, ka tāds klubs kā Madrides "Real" ir katra futbolista sapnis.

"Katrs bērns sapņo par spēlēšanu šajā klubā. Tas ir viens no lielākajiem pasaulē. Vienmēr esmu teicis, ka spēlēt Madrides "Rea" ir katra sapņa piepildījums," neslēpa Pogbā.

Francijas futbolistam līgums ar Mančestras komandu ir spēkā līdz 2021.gadam, bet pagājušajā vasarā un šīs sezonas pirmajā pusē bija runas, ka viņš varētu pārcelties tieši uz Spāniju, tomēr biežāk tika pieminēts "Barcelona" klubs.

Sūlšērs šobrīd Mančestrā ieņem pagaidu galvenā trenera lomu, tomēr Pogbā vēlas, lai norvēģis paliek klubā un kļūst par pilntiesīgu komandas stūrmani.

"Protams, vēlamies, lai viņš paliek. Uzrādītie rezultāti bijuši lieliski. Man pašam ar treneri ir lieliskas attiecības, turklāt tādas viņam ir ar visiem futbolistiem. Sūlšērs ir pelnījis pilnvērtīgu līgumu, un viņš zina pilnīgi visu par šo klubu," sacīja Pogbā. "Ūle pēc dabas ir laimīgs treneris, kurš spēj sniegt spēlētājiem pārliecību. Tas mums ir devis brīvību laukumā un iespēju atkal izbaudīt futbolu, jo, iespējams, mēs šo īpašību pirms tam bijām pazaudējuši slikto rezultātu dēļ."

Tieši Mančestras "United" klubā Pogbā savulaik uzsāka savu karjeru, tomēr nespēja sevi pierādīt un pārcēlās uz Itālijas flagmani Turīnas "Juventus", kur kļuva par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē. Kopā ar Francijas izlasi viņš pērn triumfēja Pasaules kausā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu