Treimanis ar savu brigādi tiesās Spānijas un Norvēģijas izlašu maču

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Treimanis
Andris Treimanis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas vadošais futbola tiesnesis Andris Treimanis kopā ar savu brigādi sestdien tiesās Spānijas un Norvēģijas izlašu maču 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra ietvaros.

Abas komandas F grupas ietvaros sestdien tiksies Spānijas pilsētā Valensijā. Izlasēm tā būs pirmā spēle Eiropas čempionāta kvalifikācijā.

Šīs spēles galvenais tiesnesis būs Treimanis, bet viņam asistēs Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjonņikovs, kamēr ceturtais arbitrs būs Aleksandrs Golubevs.

Latvijas arbitri ikdienā tiesā Latvijas futbola virslīgā, bet iepriekš ir tiesājuši arī UEFA Čempionu līgas grupu turnīra un UEFA Eiropas līgas apakšgrupu un izslēgšanas sacensību mačus, kā arī Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēles.

Latvijas tiesneši ar Treimani priekšgalā debiju UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā piedzīvoja tieši šajā sezonā, šogad debitējot arī UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu