Formīgā Nikija Mināža lateksa kostīmā erotiskā pozā ļauj apskatīt savus apaļumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Formīgā repere Nikija Mināža nesen raisīja baumas, ka varētu būt precējusies ar savu pusaudžu gadu mīlestību Kenetu Petiju, savukārt tagad viņa pozē, izgāzusi savu pēcpusi lateksa kostīmā.

Publiskotajā fotogrāfijā Mināža redzama seksīgā lateksa kostīmā – zābakos, tīkliņzeķubiksēs un stringu “bodijā”. Kadrā viņa lūkojas tieši kamerā.

Uzmanību ne mazāk piesaista arī reperes erotiskā poza, kas ļauj apskatīt viņas formas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Fotogrāfija nekavējoties tika apbērta ar neskaitāmiem komentāriem no viņas 100 miljoniem Instagram sekotāju, kuri nespēja vienoties, vai šāds foto ir seksīgs vai pārāk nepiedienīgs.

Kā ziņots, Mināžas jaunais mīlnieks 1995. gadā ticis tiesāts par izvarošanas mēģinājumu, kurā iesaistīta 16 gadus veca meitene. 

Tāpat vīrietis ticis apsūdzēts cilvēka slepkavībā bez iepriekšēja nodoma. Vīrietis tika atzīts par vainīgu, un viņam tika piespriests desmit gadu ilgs cietumsods. Tiesa, aiz restēm viņš pavadījis septiņus gadus. 2013. gadā viņš tika atbrīvots. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu