Nožņaudza un apraka piemājas dārzā Londonā. Vīrieti no Igaunijas tiesās par franču kinorežisores nožņaugšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Franču kinorežisore Lorelīna Garsija-Berto
Franču kinorežisore Lorelīna Garsija-Berto Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien Lielbritānijā tiesas priekšā stājas vīrietis no Igaunijas, kurš apsūdzēts par 34 gadus vecās franču kinorežisores Lorelīnas Garsijas-Berto slepkavību, nožņaudzot sievieti un aprokot viņas mājas dārzā Londonas rietumos.

Britu policija 5. martā saņēma ziņojumu par sievietes pazušanu, jo viņa nebija ieradusies uz darbu sabiedrisko attiecību firmā "Golin", ziņo raidorganizācija BBC.

Vēlāk viņas mirstīgās atliekas tika atrastas apraktas dārzā aiz mājas Londonas rietumu daļā, kur Garsija-Berto dzīvoja. Autopsijā noskaidrojās, ka sieviete nožņaugta.

Aizdomās par slepkavību Tallinā tika aizturēts 32 gadus vecais Kirils Belorusovs. Britu policijas pavadībā Belorusovs tika nogādāts uz Lielbritāniju, kur ceturtdien stāsies Aksbridžas tiesas priekšā.

Garsija-Berto Londonas rajonā Kjū dzīvoja kopš aprīļa.

Pazīstamie Garsiju-Berto raksturo kā "fantastiski radošu, gādīgu un harismātisku sievieti", vēsta BBC.

Garsija-Berto sabiedrisko attiecību firmā "Golin" strādāja kā personīgā asistente. Viņa darbojās kā kinorežisore. 2018. gadā Garsija-Berto darbojās pie īsfilmas, kurā spēlēja pazīstamā britu aktrise Džoana Kolinsa.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu