Daiļā fitnesa modele Paula Freimane paziņo priecīgus jaunumus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

​Fitnesa trenere, modele un veselīga dzīvesveida piekritēja Paula Freimane marta vidū pārsteigusi fanus, atklājot, ka īstenojusi sapni par savu recepšu apkopošanu grāmatā.

“Tā nu es te gandrīz pusgadu klusiņām strādāju pie kaut kā, par ko tik sen jau sapņoju. Mana pirmā pavārgrāmata!!! Protams, ne parasta pavārgrāmata, bet gan veselīgo recepšu pavārgrāmata un daudz kas vairāk. Bildē es iemūžinu 100. recepti! Un jūtu neizsakāmu gandarījumu. Nespēju sagaidīt, kad no šīs mazās “studijas” ko iekārtoju, grāmata būs grāmatnīcu plauktos un varēsiet iegādāties arī jūs! Par to kad, drīzumā, jo pavisam drīz!” sociālajos tīklos paziņoja skaistule.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on

“Laikam pirmā pavārgrāmata, ko tik ļoti gaidu un vēlos”, “Superīgi jaunumi!”, “Ja ko ļoti vēlas, ir tikai jādara! Kā vienmēr to pierādi! Fantastiski! Apsveicu!” - tā fani.

Kā zināms, Freimane savā sociālā tīkla “Instagram” profilā jau regulāri dalījusies ar ieteikumiem veselīgiem našķiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Save this cake for upcoming Valentines Day, because its sweet, romantic - it’s HEALTHY RAFFAELLO CAKE ?? VESELĪGĀ RAFFAELLO TORTE ? 1 biskvītam (kopā 2): ? Kułam 4 olas baltumus kopā ar 10g Stēvijas saldinātāju līdz stingrām putām. ?Liekam malā uz brīdi. ? Kułam 4 olas dzeltenumus kopā ar 10g Stēviju līdz gaiši dzeltenām putińām. ?Dzeltenumam pievieno pusi baltuma, viegli samaisa. ? Pievieno puss krūzi rīsu miltu (ne vairāk!) un vienu karoti cepamo pulveri. Viegli samaisa ? Tad pievieno puss krūzi kokosriekstu skaidińu un atlikušo olas baltumu. ? Ieełłotā pannā lej masu un cep 20min 180° ? To pašu atkārto otram biskvītam. ? Krēma masai: ? Buńdžińa kokosriekstu piena. (Ar karoti izńem tikai balto, trekno kārtińu. Saputo līdz putukrējuma konsistencei un pievieno saldinātāju, stēviju vai medu. - Pievieno 400g lieso philadelphia krēmsieru un visu samaisa ? Liec ledusskapī uz dažām min. Sastingt. ? Abus biskvītus aplej ar apelsīna sulu(droši, lai labi mitri). Tad pusi no kokosriekstu siera krēmu smērē pirmajā kārtā. Tad atlikušo pa virsu. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām, svaigām ogām. ( manas kokosriekstu bumbas ir karote krēmsiera+karote medus+ krūze kokosriekstu skaidiņas)

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu