Policija Rīgā uz ielas aiztur narkotirgoņus; konfiscēts teju puskilograms aizliegto vielu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marihuāna. Ilustratīvs attēls.
Marihuāna. Ilustratīvs attēls. Foto: EPA/Scanpix

Valsts policija (VP) saistībā ar narkotiku tirdzniecību Pārdaugavā aizturētas divas personas. Konfiscēts gandrīz pus kilograms marihuānas un halucinogēnās sēnes, vēsta VP "Facebook" lapā pieejamā informācija. 

Šī gada februāra mēneša beigās VP Rīgas Zemgales iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par iespējamu narkotisko vielu realizāciju Pārdaugavā.

Brīdī, kad uz ielas Rīgā, tika tirgotas narkotikas, Rīgas Zemgales iecirkņa policisti aizturēja divus vīriešus.

Aizturēšanas brīdī tika atsavināts 200 gramu marihuānas.

Aizturētie ir dzimuši 1988. un 1992. gadā un iepriekš nav sodīti.

Veicot kratīšanas abu vīriešu dzīvesvietās, kopumā pie abiem tika izņemts vēl apmēram 206 grami marihuānas. Tāpat neliels daudzums, iespējams, halucinogēno sēņu. Šobrīd tiek gaidīti ekspertīzes rezultāti.

Pret vienu no iesaistītajām personām uzsākts kriminālprocess, pēc Krimināllikuma 253.1 panta trešās daļas (par narkotisko vielu neatļautu realizāciju lielā apmērā) un Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas (par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu).

Savukārt pret otru personu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas - par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu.

Abiem aizdomās turētajiem piemērots drošības līdzeklis - policijas uzraudzība.

Policija aicina iedzīvotājus ziņot par narkotisko vielu tirdzniecības vietām un personām, kuras atrodas narkotisko vai psihotropo vielu reibumā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu