Bertānam ļoti zema tālmetienu precizitāte; "Spurs" piekāpjas "Rockets" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dāvis Bertāns uzrādīja vien 10% precizitāti no tālās distances, bet viņa pārstāvētā Sananatonio "Spurs" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē ar rezultātu 105:111 pagājušajā naktī viesos piekāpās Hjūstonas "Rockets" basketbolistiem. 

26 gadus vecais Bertāns laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā iemeta vienu no 10 tālmetieniem, kopā gūstot trīs punktus. Viņš savāca arī trīs atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, piecas reizes pārkāpa noteikumus, bet viņa +/- rādītājs bija -2. 

"Spurs" rindās 20 punktus guva Braiens Forbss, bet 18 iemeta un astoņas atlēkušās bumbas savāca Deriks Vaits.

Tikmēr uzvarētāju sastāvā neapturams bija līgas rezultatīvākais spēlētājs Džeimss Hārdens, kurš guva 61 punktu, no kuriem 27 iemeta pirmajā ceturtdaļā. Viņš atkārtoja savas karjeras rezultativitātes rekordu. Ar 18 punktiem "Rockets" komandā izcēlās Kriss Pols. 

Hārdens vismaz 50 punktus šosezon guvis jau astoņas reizes. 

Hjūstonas komanda izcīnīja 13. uzvaru pēdējos 15 mačos, bet "Spurs" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. 

Bertāns šosezon vidēji mačā guvis 8,0 punktus un savācis 3,6 atlēkušās bumbas. Tālmetienus viņš izpildījis ar 43,8% precizitāti. 

Rietumu konferences kopvērtējumā "Spurs" ieņem 8. pozīciju, kamēr "Rockets" ir trešajā vietā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu