Foto: metālmūzikas granda "U.D.O." uzstāšanās klubā "Melnā piektdiena" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Grupas “U.D.O.” uzstāšanās klubā "Melnā piektdiena"
Foto: Grupas “U.D.O.” uzstāšanās klubā "Melnā piektdiena" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien, 22. martā, klubā "Melnā piektdiena" uzstājās vācu metālmūzikas grands Udo Dirkšneiders ar grupu U.D.O un tās jaunāko koncertprogrammu "Steelfactory".

Jaunākais "U.D.O." albums "Steelfactory" iznāca rudenī, un tas ieturēts labākajās "power metal" tradīcijās, stāsta organizētāji.

Kā atklāj Udo, atšķirībā no dažām citām reizēm, kad kompozīcijas pamatā sacerējis viņš pats, šoreiz albuma materiāls tapis, sadarbojoties visiem grupas mūziķiem, un tas noticis nepiespiestā gaisotnē.

"Mēs vienkārši sākām strādāt pie jauna albuma un skatījāmies, kas no tā iznāks. Dažreiz sanāk nedaudz agresīvāk, dažreiz vairāk melodiski, dažreiz pievienojam sintezatoru; kā vajag. Šoreiz man šķiet, ka viss albums ir labs dziesmu kopums. Mums ir patiešām ātras dziesmas, augšējā un vidējā tempa dziesmas, balādes; viss spektrs," pastāstīja mūziķis.

Fotogalerija: Grupas "U.D.O." uzstāšanās klubā "Melnā piektdiena"

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu