Sargeņģelis Majumi. Kas ir "The Prodigy" vokālista Kīta Flinta mīlestība? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ekrānšāviņš no Youtube video

4. marta rītā 49 gadu vecumā no dzīves aizgāja  britu elektroniskās mūzikas apvienības "The Prodigy" solists Kīts Flints. Viņš izvēlējās dzīvi pārtraukt pats, un šoreiz diemžēl viņa sargeņģelis nebija līdzās. 

Kas ir sieviete, kuru dievināja Kīts Flints un ne reizi vien publiski ir teicis, ka, pateicoties viņai, viņš aizvien spēj mīlēt dzīvi.

Japāņu skaistule Majumi Kaja (Mayumi Kai) bija Kīta Flinta dzīvesbiedre kopš 2006. gada.

Lai gan šobrīd medjos tiek vēstīts, ka neilgi pirms traģēdijas abi bija izšķīrušies un sākta mantas sadale, oficiāli šādas informācijas nav, tāpēc aizvien viņi tiek saukti par vīru un sievu. 

» Latvieši sociālajos tīklos sēro par Kīta Flinta nāvi

Pirms 13 gadiem abi viens otram jāvārdu teica kādā Lielbritānijas dzimtsarakstu nodaļā. Šajā priecīgajā dzīves brīdī Kītam līdzās bija viņa grupas biedri un tuvākie ģimenes pārstāvji.

Kā redzams bildēs, abi bija tērpušies atbilstoši savam stilam, ignorējot baltas līgavu kleitas un kārtīgi izgludinātus līgavaiņa uzvalkus. Brīvi, koši un laimīgi!

 Skaties viņu kāzu foto šeit! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The House Of JJD (@houseofjjd) on

Majumi nāk no Tokijas, kur viņu pazīst kā modeli, aktrisi un arī dīdžeju. Majumi kā dīdžejs uzstājās ar vārdu "DJ Gedo Super Mega B**chj", tomēr nesen viņa savu skatuves vārdu nomainīja pret "Mrs Flint 4".

Tieši mīlestība pret elektronisko mūziku bija tas, kas abus satuvināja.

"Esot tūrē, mēs runājāmies, un viņa vienkārši ienāca telpā," abu iepazīšanos izdevuma "Times" laikrakstā atceras Flints. "Un tad vairs nevarēju parunāt, biju pārsteigts, redzot viņu."

Kīts intervijās sievu vienmēr dēvējis par skaistuli savā terminoloģijā: “beautiful, f***ing cool”.

Flints publiski ir bijis atklāts par to, ka tieši Majumi bija tā, kas viņu izglāba no narkotisko vielu un alkohola lietošanas. Majumi nereti devās līdzi grupas "Prodigy" tūrēs un iesildīja elektronisko grupu. Tā viņa spēja būt līdzās Kītam un atbalstīt viņu, lai jau atkal nepaslīd kāja. 

Brīvajā laikā abi mīlēja apceļot Eiropu un dievināja savus Eseksas laukus, kur arī mitinājās lauku mājās kopā ar saviem deviņiem suņiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Flint (@keithflintofficial) on

Diemžēl Kīta nāves brīdī Majumi bija tālu projām - Tokijā, kur tobrīd gatavojās uzstāties naktsklubā "Atom". Tabloīdi mēļo, ka abi nesen bija pašķīrušies, kas varbūt arī bija iemesls šim liktenīgajam solim. 

Pieminot Kītu Flintu. Septiņas labākās "The Prodigy" dziesmas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Dj Mayumi? (@djmayumi) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu