Vecākas vai jaunākas? Kādas sievietes izvēlas katras Zodiaka zīmes vīrieši?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sieviete lietus laikā
Sieviete lietus laikā Foto: Zane Bitere/LETA

Mūsdienās reti kuru izbrīna pāri, kuros kāds no partneriem ir krietni vecāks par otru. Astrologi nākuši klajā ar secinājumiem, kādas sievietes - jaunākas vai vecākas - šķiet vairāk pievilcīgas katras Zodiaka zīmes vīriešiem, vēsta "Fabiosa". 

Auns

Auni ir darbīgi un mērķtiecīgi. Attiecībās viņiem patīk tiešums un godīgums. Viņi ir impulsīvi un nedaudz kaprīzi, tāpēc pieredzējušas un nosvērtas sievietes viņiem patīk labāk. 

Vērsis

Vērši pēc dabas ir estēti: skaistums viņiem ir ne mazāk svarīgs par komfortu. Viņi bieži vien izvēlas stabilas sieveties, kuras ir vecākas par viņiem, tomēr jebkura var kļūt par īsto, ka vadīsies pēc līdzīgām dzīves vērtībām un filozofijas. 

Dvīņi

Asprātīgi Dvīņi šķiet pavirši. Viņiem patīk gudras sievietes ar attīstītu intelektu. Vecums Dvīņiem parasti nav izvēles kritērijs, galvenais - lai Dvīņiem būtu interesanti. 

Vēzis

Rūpīgie un ģimeniski Vēži psihologu ieskatā radīti, lai glābtu. Viņiem patīk jūtīgas un nedaudz par sevi nepārliecinātas sievietes - tāpēc bieži vien izvēle ir jaunāka sieviete, kurai nepieciešams atbalsts. 

Lauva

Vīrietim-Lauvam nav svarīgs vecums, ja viņa izredzētajai ir līderes īpašības, ja viņa ir gudra un spēj radīt mīlestības un uzticēšanās atmosfēru. Tomēr Lauvas izredzētajai noteikti jābūt koptai, par sevi pārliecinātai un jāizskatās lieliski. 

Jaunava 

Jaunavas nereti izvēlas nedaudz jaunākas sievietes. Lai iepatiktos vīrietim-Jaunavai, sievietei jābūt jaukai, dabiskai un izglītotai, turklāt skaistumam neesot izšķirošas nozīmes. Attiecībās Jaunavas visvairāk novērtē emocionālo saikni. 

Svari

Svariem nepieciešams balanss: viņi parasti izvēlēsies nedaudz vecākas sievietes, kurām nav nepieciešamas nenopietnas attiecības. Tomēr Svaru izredzētajai jābūt patīkamai saziņā. 

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nedomā par izredzētās vecumu. Bieži vien viņi izvēlas sievietes ar līdzīgiem dzīves principiem. 

Strēlnieks

Strēlnieki vadās tikai un vienīgi pēc savas pieredzes. Ja viņiem ir komfortablāk attiecībās ar vecākām sievietēm, tad, visticamāk, tieši šādas partneres viņi meklēs. Tomēr iespēja arī pilnīgi pretēja tendence. 

Mežāzis

Mežāžiem ir svarīgas stabilas un ilgas attiecības. Sievietēs viņus pievelk centība un veiksmīgums: jo vairāk sieviete sasniegusi, jo vairāk apjūsmos partneris. 

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji astrologu ieskatā ir viedi. Neskatoties uz vēlmi pašattīstīties, viņi jūt tieksmi nodot savu pieredzi, tāpēc nereti izvēlas jaunākas sievietes. 

Zivis

Zivis meklē dvēseles radinieces, kas spēj nodrošināt saikni ar realitāti un mieru. Bieži vien tās ir vecākas sievietes, tomēr gadās arī, ka jaunākas partneres spēj vīriešiem-Zivīm sniegt vēlamo. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu