Pēc neveiksmīgas apgraizīšanas mājas apstākļos Itālijā mirst zīdainis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Kāds piecus mēnešus vecs puisēns Itālijā miris pēc tam, kad vecāki mājas apstākļos mēģinājuši veikt viņa apgraizīšanu, vēsta portāls BBC.

Piektdienas, 22. marta, vakarā bērns tika nogādāts Boloņas slimnīcā, taču drīz pēc tam mazuļa sirdsdarbība apstājās un viņš nomira. Emilijas provinces likumsargi ir uzsākuši izmeklēšanu pret vecākiem, kuri ir no Ganas.

Decembrī Romā notika līdzīgs nelaimes gadījums - tur pēc neveiksmīgas apgraizīšanas dzīvību migrantu centrā zaudēja kāds divus gadus vecs zēns.

Katru gadu Itālijā tiek veiktas aptuveni 5000 apgraizīšanas, taču vairāk nekā trešdaļa notiek nelegāli, vēsta veselības organizācijas "Amsi" dati.

Tāda situācija izveidojusies, jo Romas katoļu valsts sabiedriskajās veselības iestādēs apgraizīšana netiek veikta. Savukārt daudzi imigranti Itālijā ieradušies no valstīm, kur apgraizīšana ir ierasta prakse.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu