Rīgas centrā aiztur iepriekš nesodītu sievieti - narkodīleri

Esi pamanījis narkotiku tirdzniecības vietu? Atzīmē to!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Piektdienas, 22. marta, vakarā Valsts policijas amatpersonas aizturēja kādu sievieti, pie kuras tika atrasta un izņemta narkotiskā viela - metamfetamīns, portālu "Apollo" informē Valsts policijā. 

Jau iepriekš Valsts policijā tika saņemta informācija par kādu personu, kura, iespējams, realizē narkotiskās vielas. Likumsargi, pārbaudot informāciju, konstatēja tās patiesumu - tik tiešām tika sastapta sieviete, kura realizē narkotikas.

Valsts policijas Rīgas Centra iecirkņa amatpersonas viņu aizturēja un, veicot personas kratīšanu, atrada 37 gramus metamfetamīna. Tāpat likumsargi veica kratīšanu aizturētās sievietes dzīvesvietā, taču bez rezultātiem.

Aizturētā sieviete ir dzimusi 1970. gadā un iepriekš nav sodīta.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta pirmās daļas - par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu.

Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Aizturētajai sievietei piemērots drošības līdzeklis - policijas uzraudzība.

Policija aicina iedzīvotājus arī turpmāk ziņot policijai par narkotisko vielu tirdzniecības vietām un personām, kuras atrodas narkotisko vai psihotropo vielu reibumā. Informēt policiju iespējams, zvanot pa diennakts tālruņa numuru 110 vai vēršoties tuvākajā Valsts policijas iecirknī.

Narkotisko vielu tirdzniecības vietas iespējams ātri un ērti atzīmēt Iekšlietu ministrijas interaktīvajā kartē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu