Otrdienas horoskops: 26. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Horoskops otrdienai, 26. martam.

AUNS Tu izsauksi neviltotas simpātijas no pretējā dzimuma puses. Nav izslēgts, ka brīvie zīmes pārstāvji radīs sev jaunas iepazīšanās iespējas. Darba lietās centies rūpīgāk sekot līdzi paveiktā kvalitātei.

VĒRSIS Vari nonākt komiskās situācijās, kuras ne vien pašam liksies uzjautrinošas, bet arīdzan dos iespēju izveidot jaunus, noderīgus kontaktus. Diena sola izdošanos materiālajā plānā.

DVĪŅI Var nākties pievērst uzmanību garlaicīgiem, rutīnas piesātinātiem pienākumiem. Pielūko, lai minētā pelēcība neliek zaudēt koncentrēšanās spējas! Jo īpaši piesardzīgs esi, veicot visa veida aprēķinus.

VĒZIS Nav izslēgts, pēdējā laikā būsi daudz enerģijas tērējis, dzenoties pēc materiālajiem labumiem. Tas nozīmē, ka garīgā izaugsme ir atstāta zināmā novārtā. Centies nedaudz vairāk uzmanības veltīt filozofijai.

LAUVA Diezgan saspringta, nemierīga diena. Iespējams, ka situācijas, kurās nonāksi jūtami pārbaudīs tavu savaldību un diplomāta dotības. Šobrīd nebūtu vēlams risināt finansiālus jautājumus.

JAUNAVA Necenties paredzēt katru sīkumu, galvenais koncentrē uzmanību patiesi svarīgajam, nepazaudē sevi detaļās! Atceries, ka pārlieku sīkumaina attieksme, var radīt liekus sarežģījumus.

SVARI Lai paveiktu iecerētos darbus, nāksies iegultīt krietni vairāk laika un enerģijas nekā biji plānojis. Taču, ja sekmīgi tiksi galā ar visiem sarežģījumiem, tevi gaida patiesi saldi darba augļi.

SKORPIONS Labi tas, ka skaidri zināsi, ko vēlies un vēl svarīgāk, ka diezgan labi nojautīsi, kā sev vēlamo īstenot! Šis ir piemērots brīdis, lai veiktu pārrunas ar sadarbības partneriem, priekšniecību.

STRĒLNIEKS Neskatoties uz to, kam tieši šodien ķersies klāt, it visā centies būt apdomīgs un tālredzīgs. Nav izslēgts, ka šobrīd tava rīcība var kļūt nedaudz haotiska, pārsteidzīga. Īpaši piesardzīgs esi pie stūres.

MEŽĀZIS Šodien labāk klāsies, darbojoties vienatnē. Droši vari pievērsties ar grāmatvedību, jurisprudenci, nekustamo īpašumu saistītām lietām. Dienas izskaņā ieteicams pabūt kopā ar savām atvasītēm.

ŪDENSVĪRS Iespējams, tev nāksies izšķirties par visai radikāliem soļiem, pieņemt drosmīgus un tālejošus lēmumus. Labi tas, ka droši varēsi paļauties uz savu intuīciju un analītisko domu gājienu.

ZIVIS Pateicoties smalkajām psihologa dotībām, iejūtībai, tu gūsi labus panākumus gan darba jomā, gan privātajā dzīvē. Dienas izskaņā vēlams ātrāk doties pie miera, lai pienācīgi atpūtinātu savu nervu sistēmu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu